Prim-procurorul Cristian Dan Popovici, respins la examenul de avocat la Galaţi

Cristian Popovici, prim- procuror
Cristian Popovici, prim- procuror

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Cristian Dan Popovici, a fost declarat „respins, la examenul de admitere definitivă în avocatură, organizat în sesiunea octombrie 2011. Popovici a dat examen în centrul regional de la Galaţi, pentru accederea în Baroul din Galaţi, însă în urma susţinerii celor patru probe (Drept Civil, Drept de Procedură Civilă, Drept Penal, Drept de Procedură Penală şi Organizare), el a fost notat cu 6.88 şi a fost declarat „respins”.

Paradoxal, Cristian Dan Popovici a luat cea mai mare notă dintre cei 19 candidaţi înscrişi la examenul de la Galaţi, care, de altfel, au fost respinşi cu toţii.

Tot paradoxal, prim-procurorul a picat testarea la specialitatea sa, Drept Penal, unde a luat nota 3.50. La Drept Civil a luat 9.25, la Drept de Procedură Civilă 6.75, la Drept de Procedură Penală 5.88, iar la organizare 9.00.

Tezele susţinute de candidaţii de la Baroul Galaţi au fost corectate la Craiova.

Situaţia în care se află Cristian Popovici este acum una neplăcută, ca urmare a demisiei sale din funcţie, înaintată Consiliului Superior al Magistraturii, pe 25 octombrie.

El va putea intra totuşi în Baroul Botoşani, cu care s-a judecat pentru a fi primit.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Cristian Popovici, a demisionat

Prim- procurorul Cristian Popovici devine avocat

One thought on “Prim-procurorul Cristian Dan Popovici, respins la examenul de avocat la Galaţi

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Numele lui D-zeu este sfant din fire, numele lui Popovici este anticrist, satana, diavol. Pentru raul facut celor multi, cu buna stiinta , va plati candva
    Domnule ai favorizat infractorii, stand la masa cu dansii in padure la Vorona , ai vila si masina de lux din salar de bugetar. RUSINE !!!
    Va fi avocatul celor pe care i-a trimis in instanta ??? Examenul dat la Galati unde ai obtinut nota 3,5 ma indreptateste sa cred ca dosarele trimise in instanta tot de nota 3,5 sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *