Prim- procurorul Cristian Popovici devine avocat

Cristian Popovici, prim- procuror
Cristian Popovici, prim- procuror

Şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Cristian Popovici, a câştigat procesul împotriva Baroului Botoşani şi a Uniunii Naţionale a Barourilor din România (UNBR). Curtea de Apel Suceava  respins, joi, ca nefondate, recursurile înaintate de Baroul Botoşani şi UNBR, menţinând, astfel, sentinţa Tribunalului Botoşani potrivit căreia Popovici are are calitatea de avocat definitiv înscris pe tabloul avocaţilor incompatibili ai Baroului Botoşani.

Cristian Popovici la Curtea de Apel SuceavaPe 19 iulie, magistraţii din Botoşani au decis, de asemenea, să oblige pârâtul Baroul Botoşani să treacă reclamantul de pe tabloul avocaţilor incompatibili pe tabloul celor cu drept de exercitare a profesiei de avocat din Baroul Botoşani, începând cu data de 01.10.2011″.

Pentru că hotărârea Curţii de Apel Suceava este irevocabilă, Popovici ar putea renunţa, până la sfârşitul acestui an, la funcţia de prim-procuror pentru a deveni avocat.

Cristian Popovici s-a judecat cu avocaţii din Botoşani după ce cererea acestuia de a deveni membru în Baroul Botoşani a fost respinsă.

Prim-procurorul Cristian Popovici vrea să devină avocat, însă avocaţii din Botoşani nu îl acceptă în barou

 

4 thoughts on “Prim- procurorul Cristian Popovici devine avocat

  1. Un luptator !!! Felicitari !!!! Sistemul a fost invins! O sa aveti succes si in caliatate de avocat! Daca va ganditi sa practicati avocatura, axati-va pe penal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *