Revoltați de o decizie a Tribunalului. Părinții tinerei ucise în accidentul de la Darabani recurg la un protest radical

parintii Anda Danaila, botosani, darabani, stiriRevoltă față de o decizie a Tribunalului Botoșani luată în cazul celor doi bărbați care, anul trecut, de Paște, au produs un grav accident rutier la Darabani, soldat cu moartea unei tinere de 22 de ani și rănirea altor trei persoane.

Părinții tinerei ucise în accident recurg la un protest radical, nemulțumiți de soluția blândă a magistraților Botoșani.

Emi Bujor și Florin Stănescu au primit o pedeapsă de câte șase ani și zece luni de închisoare în dosarul în care au fost judecați pentru omor, tentativă la infracțiunea de omor calificat și conducere sub influența alcoolului.

Familia Andei Dănăilă, tânăra de 22 de ani care și-a pierdut viața în accident, consideră că o astfel de sentință este mult prea ușoară în raport cu gravitatea faptelor. Din acest motiv, mama fetei, Anișoara, și tatăl său, Giovani Dănăilă, vor intra, de joi, în greva foamei.

like facebookVoi face greva foamei, pentru că este nedrept. Dacă furi o găină, îți dă cinci ani. Dacă ucizi un copil nevinovat, primești șase. Decât să ne chinuie justiția, mai bine să ne împiuște. Dacă ai constata că acești doi oameni au comis o faptă gravă și sunt judecați pentru omor, le dai șase ani? Atunci ce ne mai mirăm că bine călcăm cu mașini ca pe niște pisici”, a spus Anișoara Dănăilă.

Ea spune că soluția este cu atât mai blândă cu cât și celălalt copil al său, care se afla în mașină, are incapacitate de muncă, după ce a fost rănit grav în accient.

Familia fetei va contesta la Curtea de Apel Suceava soluția Tribunalului Botoșani.

Stănescu, de 45 de ani, și Bujor, de 47 de ani, au fost puși sub acuzare după ce s-ar fi urcat băuţi la volan şi au stanescu si bujor accident darabaniorganizat o cursă ilegală pe strada principală din oraşul Darabani. În timpul cursei au izbit o maşină şi o căruţă. În urma impactului o tânără, Anda Dănăilă, de 22 de ani, a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite.

Instanța a decis, de asemenea, ca familia fetei decedate, părinții și un frate de-al acesteia, să primească despăgubiri materiale și morale de peste 400.000 de lei.

Sentința Tribunalului Botoșani nu este definivită. Ea poate fi atacă la Curtea de Apel Suceava.

Citește și: FOTO Accident cu șapte răniți, după ciocnirea a trei mașini și o căruță
A murit în noaptea de Înviere! Tânăra rănită în accidentul de sâmbătă seară a murit la spital
Ipoteză scandaloasă! Tragedia de la Darabani ar fi fost provocată pentru un pariu de 1.000 de euro. Lumea, revoltată!
Şoferii care au produs tragedia de Paşte de la Darabani, acuzaţi de omor

2 thoughts on “Revoltați de o decizie a Tribunalului. Părinții tinerei ucise în accidentul de la Darabani recurg la un protest radical

  1. Asta este cauza pt care magistratii nu vor legea raspunderii pt deciziile date,vor sa anchetezedupa interese si sa judece tot dupa interese.Sa dea Sfantul sa fie victime ale unor astfel de criminali copiii magistratillor si apoi sa vedeti justitie dreapta ,ca altfel omul de rand nu are sanse.

  2. Fiecare santem raspunzatori unde ne este locul de munca. Magistratii de ce n ar fi!!!!???? Si asa au niste salarii exagerate, cu ce sant mai presus de un medic, profesor, inginer? Li s a suflat prea mult si asta de cand a fost pdl ul la guvernare. Referitor la drama publicata in articol, MERGETI parintilor pama in panzele albe si cautati va DREPTATEA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *