A murit în noaptea de Înviere! Tânăra rănită în accidentul de sâmbătă seară a murit la spital

Tânăra rănită în accidentul de sâmbătă seară de la Darabani a murit, în noaptea de Înviere,  în timp ce se afla pe masa de operație la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani.

accident la Darabani -BotosaniAnda Dănăilă, care urma să împlinească, pe 1 august, 22 de ani, nu a mai putut fi salvată de medicii botoșăneni în urma unor multiple leziuni interne. Ea a fost diagnosticată cu hemoragie internă, ruptură de splină și ficat.

Tânăra se afla la volanul unui VW Golf și circula regulamentar pe strada 1 Decembrie din orașul Darabani. La un moment dat, din față i-a apărut un Audi, care rula cu viteză, și care a proiectat-o într-un stâlp de fier care susținea un acoperiș al unui magazin de materiale de construcții.

like facebookAnda Dănăilă a rămas încarcerată, având nevoie de intervenția angajaților Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru a fi scoase dintre fiarele mașinii care a devenit un morman de fiare.

anda danailaÎn mașină au ea se afla și fratele său, care a fost, de asemenea, rănit grav.

Șoferul care a produs accidentul, Florin Stănescu, era băut, el având o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. El este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă a zonei Darabaniului.

În accident au mai fost implicate și un alt autoturism Audi, dar și o căruță, numărul victimelor fiind de șase.

14 thoughts on “A murit în noaptea de Înviere! Tânăra rănită în accidentul de sâmbătă seară a murit la spital

    1. Crezi ca-i suficient ca Dumnezeu s-o ierte? Si pentru care vina s-o ierte? Pentru faptul ca a platit taxe si impozite din care au fost platiti” ORGANILII” care trebuiau sa-i asigure securitatea si sa-i opresca pe eventulii atentatori la securitatea personala( ma doare sa spun atentat la cel mai scump avut,. VIATA) Nu stiu Darabaniul, nu cunosc fata , dar tare MA DOARE ce s-a intamplat . Si nu din culpa ci dintr-o sfidare a tuturor normelor de convetuire(religioase si legale) Care-i numele DUMNZEULUI la care se inchina faptuitorul sau faptuitorii?

  1. Lumea interlopă din Darabani…un taran care face bisnita cu oi sau vaci..care după ani de șters balega si mers doar cu căruța și-a luat Masina si a omorât un om,să nu-l bagi in pzda vacii lui maicsa innecandul în kakat?.

  2. ”felicitări” celor responsabili de această suferință care puteau opri dinainte această nenorocire , acest nemernic , ne-am săturat până peste cap de interlopii din acest oraș care sunt mânăn-mână cu poliția și fac tot ce le taie capul. Felicitări 🙁 a murit o fată din cauza asta, ”cine mai urmează ? ” GUNOAIELOR Putea fi: sora ta , prietena ta , sau soția ta în locul acestei fete 🙁

  3. aceasta fetita a murit pentru 1000 de euro pariul facut intre bujor si stanescu .amandoi sunt la fel de vinovati si ar trebui sa plateasca drastic. Era inevitabil sa se intample asa ceva odata si odata.DUMNEZEU SA TE IERTE ANDA

  4. Interlop ma ? Interlop o zis ? Se vede cu audi pentru care o supt pula o viata intreaga si e interlop ? Baga-i-as mortu’ in casa de rahat. Lasa ma , nea’ Bujor ca se afla , si nu ai sa mai fii tu Interlop , ai sa vezi tu de prin alte orase cand or sa oti vina adevaratii interlopi care vad si au vazut stirea asta. Roaga-te sa intri in puscarie sa te faca aia garla in fund decat sa te intalnesti cu altii pusi pe fapte. Ca sa inchei , stii care e regula interlopilor ma muie ? Viata nevinovata se plateste cu viata ! Condoleatnte familiei indurerate fix in sarbatoarea de pasti… Ne pare rau noua pentru cele intamplate stim ca nu se poate face nimic , dar e garantat ca nici el nu scapa curat in nici-un fel. Dinnou Condoleante 🙁

  5. Asa legi, asa politie, asa intamplari.Cand se va sfarsi acest calvar?Sa fie introdusa pedeapsa cu moartea!!!Meritati sa muriti tigani nenorociti.Genocidul e e voi.Noi latram dar cine ne aude?

  6. ma intreb oare ce simt jegurile astea ordinare dupa ce iau viata unui om?!ma intreb daca era sora lor in locul Andei tot asa in pix ii durea?!astia nu ar trebui inchisi ca sa iasa peste 5..6 ani ci ar trebui sa le taiem picioare,sa se chinuie,sa vada ce inseamna durerea,aroganta,prostia costa si nu costa ani,costa vieti frumoase,pure!postia si aroganta fura suflete frumoase,vieti pline de viitor,fura linistea parintilor ,fura iubiri,fura colegi,fura tot..

  7. Atata timp cat conducerea auto in stare de betie si uciderea in stare de betie sunt asimilate cu uciderea din culpa avem da-a face cu o grava problema de intrepretare a relatiilor normale din societatea noastra . Este UCIDERE CU PREMEDITARE si trebuie interpretata ca atare.Normal ,betivul urcat la volan, este un potential criminal si trebuie tratat in consecinta. Cand celor depistati bauti la volan li se va interzicerea conducerea auto pe viata?Cand cei ce produc accidente in stare de betie vor fi asimilati cu CRIMINALII ?Domnilor care legiferati in Romania , imaginati-va ca tanara UCISA in darabani este fiica dumneavoastra si procedati cum va dicteaza constiinta. Sunt satul de stirile privind GROAZA produsa de soferii ce conduc(vorba vine)masini,in stare de betie.TREZITI-VA OAMENI BUNI!

  8. Nu-i o noutate despre întreceri de la Darabani la păltiniş sa mai făcut întreceri şi Poliţia ştie.Dar la Darabani Poliţia e coruptă pînă în măduva oaselor ar trebui schimbaţi absolut toţi ţoţi sunt corupţi şi ciubucari ,mulţi circulă beţi şi când suni la poliţie în loc să ia măsuri ei îl sună pe şofer şii spune cine la reclamat.Încă o dovadă că Corupţia Ucide….Până când,,,? Ajunge gata cu corupţia…!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *