FOTO Tânăra călcată de căruță a primit amenințări. „Ai să vezi tu ce poate prostu’ să-ți facă”

rănită grav, Lăcrămioara Vira, este internată la Spitalul Județean Botoșani
rănită grav, Lăcrămioara Vira, este internată la Spitalul Județean Botoșani

Tânăra care a fost călcată intenționat cu căruța face mărturisiri incredibile de pe patul de spital. Ea susține că a fost amenințată de bărbatul care a produs accidentul de la Strahotin- Dângeni, după ce acesta i-ar fi făcut avansuri, iar ea nu doar că le-a refuzat, dar i-a spus și soției sale.

Într-un mesaj transmis pe telefonul mobil, Andrei Teleman o amenință direct pe Lăcrămioara Vera, scriindu-i: „Ai să vezi tu ce poate prostu’ să-ți facă!”.

like facebookVictima accidentului, care a rămas văduvă, după ce soțul său a murit, pe 30 iunie, într-un accident de motocicletă, susține că Andrei Teleman a început să o caute la aproape săptămâni de la decesul iubitului său. Gestul bărbatului, care este căsătorit, a deranjat-o, astfel încât a reacționat dur la mesajele acestuia.

accident caruta dangeni- botosaniRevoltat la rândul său de atitudinea serioasă a fetei, acesta a urmărit-o și marți, în timp ce ea mergea cu bicicleta pe un drum comuna, a dat cu căruța peste ea. Efectiv, fata a fost călcată de caii înhămați a căruță.

Înfrunt pana si moarte pentru ca nu permit la nimeni sa ma umilesca sau sa umilească iubirea noastra (n.r.- a ei cu soțul decedat), nici măcar unuia care nu stie ce înseamnă cuvântul familie”, susține tânăra.

Polițiștii cunosc și ei povestea cu amenințări trăită de tânără, însă, până în acest moment, fac cercetări doar pentru vătămare corporală, ca și cum ar fi fost un simplu accident. Citește aici știrea inițială!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *