FOTO Incredibil! Un bărbat s-a urcat cu căruța pe o femeie care mergea pe bicicletă. A făcut-o intenționat

accident caruta dangeni- botosani Un bărbat s-a urcat, marți seară, cu căruța pe o femeie care mergea pe bicicletă, în scop de răzbunare.

Femeia se deplasa pe un drum din localitatea Strahotin din comuna Dângeni, iar din spatele său a venit un bărbat cu căruța care a accidentat-o grav.

like facebookLăcrămioara Vira, de 23 de ani, se afla cu niște prietene pe drumul comunal, iar la un moment dat a fost ajunsă din spate de atelajul în care se afla Andrei Teleman. Acesta din urmă a mânat caii atât de puternic încât aceștia s-au urcat efectiv pe tânăra aflată pe bicicletă.

accident caruta dangeni- botosaniLa întreaga scenă au asistat atât prietenele fetei, cât și mai mulți localnici, care susțin că bărbatul a făcut totul cu intenție, pe fondul unor divergențe avute cu ea.

Imediat după ce biciclista a fost lovită, căruțașul și-a văzut de drum, întorcându-se după un timp la fața locului pentru a vedea cum aceasta este îngrijită de cadrele medicale chemate să intervină.

Polițiștii au declanșat o anchetă, criminaliștii deplasându-se la fața locului pentru a face măsurători.

Lăcrămioara Vira este soția unui tânăr care a murit de curând într-un accident de motoclicletă produs tot la Strahotin. Vezi aici detalii despre accidentul din 30 iunie!

One thought on “FOTO Incredibil! Un bărbat s-a urcat cu căruța pe o femeie care mergea pe bicicletă. A făcut-o intenționat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *