Bătaie în sala de curs! Profesor anchetat de poliţie, după ce a bătut un elev în timpul orei

elev batutUn profesor din Botoșani este anchetat de poliţişti, după ce a lovit un elev în timpul orei de curs. Cadrul didactic de la Şcoala Generală nr 7 preda, luni, muzica elevilor de la clasa a VII-a, iar, la un moment dat, a lovit un elev, de 13 ani, cu capul de un dulap.

Culmea este că elevul este fiul unui cadru didactic care predă la aceeaşi unitate de învăţământ. Acesta din urmă a făcut plângere penală împotriva profesorului de muzică Alexandru Boatcă, de 61 de ani, iar oamenii legii au declanșat deja ancheta.

Elevii aceleaşi clase urmau ca în cursul după amiezii să meargă la cor, însă cei mai mulţi au refuzat activitatea suplimentară, după incidentul petrecut la ore.

like facebookCadrul didactic nu este la prima abatere de acest gen, în primăvara anului 2015 fiind acuzat de părinţii unei eleve de clasa a V-a ce a fost trasă de păr şi jignită în faţa clasei. De asemenea, profesorul a mai fost sancţionat şi pentru că a venit la ore sub influenţa băuturilor alcoolice şi că a adus jigniri elevilor.

Conducerea IŞJ a recunoscut la acel moment că profesorul are probleme de comportament, fiind chemat în faţa comisiilor de disciplină, însă a fost menţinut în sistem pentru că a fost declarat apt în urma testărilor.

Părinții speră ca măcar acum profesorul agresiv să fie eliminat din sistemul de învățământ.

 

 

8 thoughts on “Bătaie în sala de curs! Profesor anchetat de poliţie, după ce a bătut un elev în timpul orei

  1. la lic pedagogic catedra de fizica pe care a figurat egner 3 ani dupa varsta de pensionare a disparut ,din ea au fost vacantate doar 3 ore.Daca privim orarul unitatii toti ceilalti au cate 20 de ore ,chiar daca au dreptul la 16 ore.LEGEA NU E PENTRU TOTI DOMNULE INSP GEN?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *