Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul de la Lebăda avea o alcoolemie uriaşă

accident-land-rover-passat-lebada2Anchetatorii au primit rezulatele probelor biologice recoltate de la şoferii implicaţi în accidentul mortal, de duminică seară, din zona Lebăda. Astfel, şoferul VW Passat, Andrei Anania, decedat la spital, avea o alcoolemie de 2,15 g/l alcool în sânge, în timp ce celălalt, Costel Rebenciuc, nu consumase alcool.

Totuşi poliţiştii nu au putut stabili cu exactitate locul impactului, acesta urmând a fi clraificat în urma expertizelor ce se vor dispune.

like facebookAndrei Anania se afla singur în VW Passat şi circula dinspre Zăiceşti, în timp ce în Land Rover se aflau patru adulţi şi un copil. Toţi au ajuns la spital, însă tânărul din Passat nu a mai supraveţuit.

Citește și: VIDEO&FOTO Accident la Lebăda! Șase victime după ciocnirea frontală a două mașini
Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul de la Lebăda a murit
Familia unui fost deputat, implicată în accidentul mortal de la Lebăda
Zeci de mesaje de condoleanţe pentru tânărul mort în accidentul de la Lebăda

15 thoughts on “Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul de la Lebăda avea o alcoolemie uriaşă

  1. Pacat….baiat tanar. Ce sa mai zici de rau de acum? Prea tarziu. Bine macar ca nu a mai luat cu el si pe ceilalti oameni complet nevinovati din cealalta masina si bine ca era singur in masina, in rest ce sa mai fie de zis…..se vede din poze. Nu se mai invata minte lumea. La cat de mic e orasul si la cat de ieftine sunt taxiurile, plus ca daca ai bani de baut de ce sa nu pastrezi si 10 ron de taxi si sa nu faci pe interlopul si pe zmeul si sa te sui asa la volan?

  2. Ba nu-i deloc pacat ca a crapat CRIMINALUL, daca este adevarat ca avea asa alcolemie.
    Daca ajungea in oras si intra in vreun grup de pietoni?
    Idiotul nu merita nici macar sa fie inmormantat.

    1. Cred ca zona respectiva este deja sub incidenta limitarii de viteza facand parte din localitatea Botosani.Si crezi, Ana, ca un individ, intr-o asemenea stare de betie vede sau ii pasa de o asemenea atentionare?Problema este de EDUCATIE si de LEGISLATIE.Daca educatia este un proces complex, de durata, o masura cu impact imediat ar fi modificarea legislatiei rutiere in sensul suspendarii dreptului de a de a conduce, pentru prima abatere privind conducerea sub influienta alcoolului, de cel putin un an, iar pentru recidiva, anularea dreptului de a conduce un autovehicol pentru tot restul vietii.Nu prelungesti permisul de portarma unui individ care a folosit arma in locuri publice pentru ca asa a avut chef, si la atat l-a dus mintea!

  3. Ptr. Samsa: In Rover erau doi tineri de douazeci si de ani si doua tinere de aceeasi virsta , plus un copilas. De unde scoti bazaconiile? Erai acolo? Maninci rahat degeaba!

  4. Sotia lui Rebenciuc nu are permis!iar la land se rabatau scaunele din fata daca te uiti atent la poze Samsa observi ca landul avea doar 2 portiere!

  5. Nu e adevarat…nu avea o așa alcoolemie….si dc nimeni nu ne aude când spunem k la volanul land rover era o femeie????
    Ce înseamnă să ai tata fost sau actual deputat…
    Politia tremura…

    1. Pentru informatia ta familia decedatului stie ca era foarte baut si sper ca vor declara acest lucru la politie!!iar sotia lui rebenciuc nu are permis…

  6. E limitat la 70…Și e in oraș
    Trebuie limita de 50
    De ce in sate cu 3 case e 50 și in botosani e 70??
    Sunt prea multe cruci acolo
    Câte accidente mai trebuie sa fie pentru a se face ceva?

  7. Ptr cetatean: Ai visat, sau ce?! La proba de singe soferul roverului avea 0,0 alcool, nevasta-sa nu are carnet si era in spate cu copilul. In fata erau baietii si in spate fetele cu copilul! De ce inventati variante mincinoase ? Cui folosesc? Numai pentru a denigra, pentru ca oricum erau camere de filmat in zona, iar specialistii vor stabili cu exactitate cum a fost…… se vede si dupa cum sunt accidentati , cum au fracturile…etc…etc.Daca tatal tau ar fi cineva cunoscut si numai pentru atata lucru ai fi acuzat de tot felul de lucruri, cand de fapapt era sa-ti pierzi viata din cauza unui inconstient?! Nu se stie, poate intr-o zi vei fi tu cel care se intilneste pe sosea cu un asemenea specimen…!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *