Zeci de mesaje de condoleanţe pentru tânărul mort în accidentul de la Lebăda

anania-andreiRudele şi prietenii sunt şocaţi în urma tragediei petrecută, duminică seara, la Lebadă, când un tânăr, de 28 de ani, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier.

Andrei Anania se afla la volanul unui VW Passat şi circula dinspre Zăiceşti şi s-a izbit de un autoturism Land Rover. Pritenii au rămas şocaţi la aflarea veştii privind moarta sa şi au postat, pe pagina sa de Facebook, zeci de mesaje de condoleanţe.

„A plecat dintre noi un om tânăr,un om cu o familie fericita alaturi,un om cu o viață frumoasă înainte,un om care avea așteptări si realizări de la viață.un om care nu merita sa fie in acel moment acolo.Condoleante familiei și multă putere!”, se arată în postarea unei cunoştinţe.

Alţii nu îşi găseau cuvinte şi au încurajat familia în aceste momente grele.

„Sincere condoleante familiei indurerate pentru pierderea suferita. In astfel de momente cuvintele ar fi de prisos…Suntem cu gandul si cu sufletul alaturi de cei care au avut privilegiul sa il cunoasca…”, se arată într-o altă postare.

like facebook„Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Un exemplu pentru noi toti! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodata si mereu vei fi in inimine noastre. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, se mai arată într-o altă postare.

Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul de la Lebăda a murit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *