Vezi care sunt primele concluzii ale anchetei desfăşurate la accidentul de la Lebăda!

accident-land-rover-passat-lebada2Poliţiştii au tras primele concluzii, după anchetarea accidentului, de duminică seara, de la Lebăda. Astfel, se pare că şoferul VW Passat, Andrei Anania a pătruns, parţial, pe sensul opus, iar şoferul Land Rover, care circula dinspre Botoşani, a tras stânga, pentru a-l evita.

like facebookLocul impactului va fi determinat cu exactitate în urma expertizelor criminalistice ce se vor dispune în cursul urmării penale.

În urma impactului dintre cele două maşini, cinci adulţi şi un copil au fost răniţi, iar şoferul VW Passat a decedat.

Citește și: VIDEO&FOTO Accident la Lebăda! Șase victime după ciocnirea frontală a două mașini
Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul de la Lebăda a murit
Familia unui fost deputat, implicată în accidentul mortal de la Lebăda
Zeci de mesaje de condoleanţe pentru tânărul mort în accidentul de la Lebăda

10 thoughts on “Vezi care sunt primele concluzii ale anchetei desfăşurate la accidentul de la Lebăda!

  1. Mie unul, dacă ma intrebi mi se pare o nedreptate-voita sau nu- pentru ca am ajuns la locul accidentului odată cu poliția rutieră si toți martorii vorbeau despre „femeia de la volan” Referindu-se la șoferul freelanderului. Îmi pun un semn de întrebare aici ca dacă nu cumva au fost înlocuite peroanele de la volanul mașinii si un al doilea fapt acela ca din ce am văzut la locul accidentului înclin sa cred ca freelanderul a intrat pe contrasens. Orice șofer care circula pe drumul public, in momentul in care cel ce circula din sens opus intra pe banda/sensul lui de mers are reacția fireasca de a trage de volan dreapta si nu stânga. Deci trag concluzia de aici ca de fapt freelanderul a intrat pe contrasens. Sa nu facem favoritisme, zic, când un om si- a pierdut viața doar Pt ca el e mort si celelalte persoane implicate in eveniment sunt, vezi Draga Doamne, pui de vedeta( fost deputat). Asa, si? Si vedetele pot omora oameni, oameni care pot fi: MAMA, TATA,FRATELE,SORA SAU MAI GRAV … COPIII VOȘTRI SAU AI NOȘTRI. Dacă o sa am dreptate în ce am spus sa dea bunul Dumnezeu ca acel șofer vinovat sa aibă pe conștiința toată viața faptul ca a OMORÂT UN OM, dacă nu, Dumnazeu sa ma ierte. ….PS: as fi curios ce alcoolemie avea doamna deputat junior prin alianța.

    1. Nu vorbi daca nu cunosti…pe camerele celor de la vilele de acolo se vede cum soferul vw intra pe contrasesns si apoi dupa impact soferul land roverului se da jos cu greu…se vede destul de clar.dar tu esti un om de nimic care nu stie decat sa comenteze…fara dovezi concludente

  2. Noi veneam dinspre Lebada cand s.a produs accidentul..am vazut un nor de fum..aburi ..nu se intelegea ce.i acolo..nu a coborat nici o masina deci ca sa evite impactul putea sa traga dreapta…sotul meu a stat cu andrei pana sa vina salvarea..i.au ajutat pe cei de pe salvare sa.i puna colierul pt a.i sustine gatul si nu avea nici un fel de spuma la gura cum se zicea in prese..plus ca cei din land rover s.au dat toti pe trotuar nici macar nu s.au apropiat sa vada ce.i cu omul ala jos..daca mai respira..noi am fost profund marcati..CONDOLEANTE FAMILIEI INDOLIATE

    1. Bai se vede clar cum vw taie benzile esti cu capul? Daca soferul vs nu era beat si nu adormea la volan nu se intampla asta. Soferul land roverului oficial avea 0.0 alcoolemie si a incercat sa il evite pe partea stanga deoarece daca tragea dreapta era prins in plin? se vede ca tu si sotul tau aveti permisul pentru un cal putere. Si apropo tu daca aveai acest accident coborai direct la ala din masina cealalta fara sa vezi daca ai tai sunt bine nu? Mai eroina de internet ce esti. O sa apara dovezile…apropo inafara de micuta celor din land rover care a scapat cu bine datorita scaunului special..toti ceilalti au fracturi

    2. Draga dar ce ai fi vrut sa imi las copilul din brate care plange de nu mai putea , ca sa ma duc sa il vad pe cel ce ma nenorocit si era sa ne omoare?!tu daca ai fi fost in locul meu nu te gandeai prima data la copilasul din bratele tale ?????

  3. noi am sosit la locul accidentului dupa un sfert de ora si am vazut ca la locul accidentului acolo unde a avut impactul, unde se afla sticla de parbriz, ulei,apa si parti din masini, care se vede si in prima fotografie erau in mijlocul benzilor de mers de la botosani catre lebada, deci pe sensul de mers al roverului. deplasarea ulterioara a masinilor mai putin conteaza. oricum cineva a gresit, rezultatele alcooscopice politia le stia imediat dupa accident.

    1. Alcoolemie oficial sofer land rover 0.0 si celalalt era baut binisor insa nu se stie exact deoarece atunci in scurt au incercat sa l salveze apoi sa preleveze sange pentru constatari…cert este ca era baut si o sa iasa la iveala si ca adormise la volan

  4. Dupa cum scrie in presa soferul decedat avea o alcoolemie de 2,35…!!! va dati seama cum conducea in starea aceea??? Cat de inconstient sa fii sa urci asa la volan…… Pacat de el, dar ceilalti , nevinovati erau foarte aproape sa plateasca cu viata…Puneti-va in locul celor accidentati fara nici o vina, apoi sa va dati cu parerea!!

  5. Ptr cel ce a vazut femeie la volan…probabil a vazut ca o fata a coborat pe portiera soferului, pentru ca masina avea doua portiere, iar cel din spatele soferului trebuie sa rabateze scaunul, sa coboare pe usa soferului…!!vor stabili expertii realitatea!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *