VIDEO Patron terorizat după ce a avut curajul să publice imagini cum o angajată de-a sa este bătută de un tânăr

patron terorizat de clienti la Rosiori- Rachiti- BotosaniPatronul unui bar a ajuns să fie terorizat de doi bărbaţi după ce a făcut publice imaginele când unul dintre ei a lovit-o pe o femeie angajată la local.

Incidentul cu femeia, de la jumătatea lunii noiembrie, s-a soldat cu amendă pentru scandalagiu, iar la două săptămâni distanţă acesta a intrat peste patron în bar şi a vrut să îl bată ameninţându-l cu moartea.

Toată scena se petrece de faţă cu mai mulţi clienţi, iar oamenii ies afară din local fiind speriaţi de cele întâmplate. De la îmbrânceli se ajunge la înjurături şi scaune răsturnate, iar în cele din urmă scandalagiul a fost potolit de un prieten ce a intervenit între Alberto Irimia şi patron.

like facebookDragos Apetrei, administratorul localui situat în satul Costeşti, comuna Răchiţi susţine că se simte ameninţat de scandalagiu şi a depus o plângere la poliţie. Omul de afaceri a menţionat că îi este frică pentru clienţii săi şi îşi cere scuze dacă a dacă a adus un prejudiciu de imagine costeştenilor, însă a apelat la metoda mediatizării cazului scandalagiului pentru ca oamenii din comunitate să se poată feri şi să nu păţească la fel. După scandal s-a dus la poliţie şi a depus o plângere pentru ameninţare.

„Iubesc Costeştiul, iubesc oamenii de aici și mi-am dedicat mai bine de un deceniu acestui sat, prin crearea de locuri de muncă și facilitarea bătrânilor la plata facturilor. Acum vreau să le cer scuze pentru prejudiciul de imagine adus, însă am fost nevoit să mediatizez pentru că nu am forţa şi puterea să mă lupt cu acești oameni. Am ales această cale şi poate că prin vociferarea oamenilor, aceşti indivizi se vor cuminţi. Sper ca în acest fel să se liniştească. Am ajuns să mă tem pentru clienţii mei, pentru angajaţi şi pentru mine. Am apelat chiar la un psiholog”, a declarat Dragoş Apetrei.

Acesta a menţionat că a luat legătura cu un avocat care să ajute oamenii din sat în probleme de acest gen în cazul în care aceştia au nevoie şi sunt neajutoraţi.

VIDEO Bărmăniţă bătută de doi indivizi în local pentru că a vrut să închidă la sfârşitul programului

 

One thought on “VIDEO Patron terorizat după ce a avut curajul să publice imagini cum o angajată de-a sa este bătută de un tânăr

  1. un fost puscarias analfabet iubeste satul costesti,da lectii de moralitate,maine il vezi primar pe prostu asta,patronu lu peste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *