VIDEO Bărmăniţă bătută de doi indivizi în local pentru că a vrut să închidă la sfârşitul programului

lovit cu piciorul barmanitaO bărmăniţă a ajuns să fie bătută de doi scandalagii într-un bar pentru că le-a cerut să plece la finalul programului.
Înfierbântaţi de la alcool cei doi au început să arunce cu sticle de bere prin bar, au vrut să intre peste femeie după tejghea, iar la un moment dat unul dintre ei a ridicat piciorul peste tejghea şi a lovit femeia în faţă.

like facebookSpiritele s-au calmat abia după ce la faţa locului au ajuns poliţiştii chemaţi de femeie, însă culmea tot ea a fost sancţionată. Femeia a primit avertisment pentru că le-a dat de băut, deşi asta este meseria ei.

” La ora 12 fără 10 nu am vrut să îi mai servesc, iar Alberto Irimia a sărit la bătaie. Mi-au jignit şi mi-au dat cu piciorul în faţă de după bar. Erau sub influenţa băuturilor alcoolice, dar nu într-atât încât să nu fie conştienţi de ceea ce fac. Au încercat să fie şi mai violenţi, dar au fost opriţi de alţi clienţi ce erau în bar. Am chemat poliţia şi mi s-a spus că nu trebuie să îi servesc cu băuturi alcoolice. Mi-au dat un avertisment pentru că le-am dat de băut”, a declarat Lăcrămioara Froicu.

Administratorul barului spune că a depus plângere la poliţie, însă i s-a spus că bărmăniţa trebuie să depună pentru că ea este partea vătămată, iar femeia se teme.

Comunitatea este şocată de această întâmplare, iar oamenii din sat spun în primul rând că cei doi scandalagii au dat dovadă de laşitate prin gestul de a lovi o femeie şi merită să fie pedepsiţi. Astfel din dorinţa de a se afirma, cei doi au ajuns să fie privinţi cu indignare de consătenii lor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *