FOTO Poliţişti locali hărţuiţi de un şofer tupeist

politst autoutilitara bacau1Un incident în trafic s-a lăsat cu avarierea unei maşini a Poliţiei Locale din cauza unui şofer tupeist.

Totul s-a întâmplat vineri după amiază când poliţiştiilor locali au văzut o autoutilitară ce părea să aibă un tonaj mai mare decât cel autorizat.

like facebookPoliţiştii au tras autospeciala în faţa maşinii de marfă şi au coborât pentru a-l legitima, însă politst autoutilitara bacauşoferul, Lucian Blezniuc, de 41 de ani, din Bacău s-a făcut că dă peste ei cu maşina şi apoi a dat înapoi evitând la limită un impact cu un VW Touareg parcat în zonă.

Poliţiştii locali au plecat în urmărire, iar pe strada Cuza Vodă, în dreptul Bisericii Vovidenia, şoferul autoutilitarei a pus frână astfel încât maşina poliţiei s-a izbit în el. La faţa locului au sosit şi poliţiţii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie care au constatat incidentul.

 

4 thoughts on “FOTO Poliţişti locali hărţuiţi de un şofer tupeist

  1. Stiau ei ca are tonajul depasit. Si daca avea tonajul depasit cu ce il cantareau asa sunt de prosti incat nu sau gandit la asta. Mai jou opresc si tirurile daca ii da un sofer actele in mana se fac ca le verifica dar ei habar nu au ces cu actele alea in afara de certificatul de inmatriculare si asigurarea nu mai cunosc altceca. Cer ei diagramele dar har nu au sa se uite pe ele cred ca-i cd diagrama.

  2. Eu as propune sa schimbati tilul. Politisti locali tupeisti, incopetenti declarati repetenti de un sofer. Nu se pote asa ceva. Se vede clar despre ce autoutilitara este vorba, nu are cum sa aiba un tonaj mai mare mare decat 3,5t. Depasirea de greutate poate fi constatata doar de ISCTR cu mijloacele tehnice omologate si verificate metrologic din dotare. Deci avem de-a face cu un abuz clar a autoritatii locale numite pompos „politie locala” care de cand a trecut de la numaratul cainilor comunitari la blocarea strazilor pt spectacole se cred regii soselelor. Fa a sti concret despre ce evorba, doar citind articolul, presupun urmatoarele….. masina de bacau … bun de „muls” …. tupeu pe hingheri….. probabil multi ar fi procedat la fel in locul soferului… ar fi plecat….. sirene, urmariri pe o strada cu sens unic unde nu ai unde opri…. franezi si dobitocii iti intra in spate…. si noi ar trebui sa intelegem cat de exemplar si-au facut ei treaba? Si ca de fapt nu ne mananca ei banii degeaba in timp ce orasul colcaie de hoti de buzunare si centrul vechi e o favela…. rusine

  3. nedumeritu si eu aveam aceeasi parere despre ei si am cautat pe google sa vad care le sunt atributiile si uite ce am gasit:
    Legea 155 cap. III
    Art. 7
    i) constata contraventii si aplica sanctiuni pentru incalcarea normelor legale privind masa maxima admisa si accesul pe anumite sectoare de drum, avand dreptul de a efectua semnale de oprire a conducatorilor acestor vehicule;

    se pare ca au voie marlanii :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *