Un manifest anti-Ţurcanu, distribuit în toate cutiile poştale. Vezi ce conţine!

manifest antiturcanuUn manifest împotriva liderului liberal Florin Ţurcanu a fost distribuit, în ultimele zile, în toate scările de bloc din municipiul Botoşani.

Manifestul semnat de „Săgeata liberală” îl atacă pe „Împărat”, despre care spune că „se crede mai presus de reguli şi de persoane, în ciuda faptului că o instanţă l-a declarat penal”.

like facebookÎn document se arată că Florin Ţurcanu „a târât în noroi” şi „călcat în picioare PNL Botoşani”, dar şi că şi-a „deturnat în propriul interes voturile alegătorilor de bună credinţă”.

turcanu„Cu tupeul şi nesimţirea care îl caracterizează, Florin Ţurcanu s-a folosit de renumele acestui partid şi l-a aservit propriilor interese. Suntem convinşi că acelaşi comportament l-ar fi avut în orice partid în care ar fi activat, dar din păcate PNL a avut ghinionul să fie ţinta intenţiilor sale rapace sau, mai degrabă, a fost vulnerabil la un moment dat prin trădarea acestui partid de gruparea Flutur- Tâbuleac, care a lăsat porţile larg deschise unor astfel de intruşi. Florin Ţurcanu şi-a construit şi promovat cu asiduitate propriul crez politic ce are în centru interesul familiei sale şi nu are nici cea mai vagă legătură cu idealurile liberale şi democraţia”, se arată în manifest.

One thought on “Un manifest anti-Ţurcanu, distribuit în toate cutiile poştale. Vezi ce conţine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *