Soţia unuia dintre cei mari mari oameni de afaceri din Botoşani şi-a luat armă de vânătoare

Doina si Iulian Cazacut
Foto: antreprenor.eu

Soția unuia dintre cei mai mari oameni de afaceri din județul Botoșani a obţinut permisul de port- armă şi şi-a cumpărat armă de vânătoare. Doina Căzăcuţ, soția patronului de la Doly Com, Iulian Căzăcuț, a obţinut, la sfârşitul lui 2014, dreptul de a deţine armă, iar de curând şi-a cumpărat şi o luxoasă armă de vânătoare.

Ea a comandat în străinătate o puşcă de vânătoare cu glonţ de tip Blaser cu două ţevi, de calibre diferite. Arma a costat aproximativ 10.000 de euro.

like facebookPatronii societăţii comerciale Doly- Com, Doina (45 de ani) şi Iulian Căzăcuţ (47 de ani), deţin, alături de un grup de prieteni, membri ai asociaţiei Huntsman Ship, un fond de vânătoare în zona Racovăţ- Pomârla.

Doina Căzăcuț îl însoțea frecvent pe soțul acesteia la vânătoare, iar, pentru a se putea bucura împreună de împușcarea păsărilor sau animalelor, și-a luat și ea armă.

În Botoşani există doar cinci femei care deţin arme de vânătoare.

Cel mai bogat asistent medical din România. Iulian Căzăcuţ are o avere de şapte milioane de euro!

Vezi ce om de afaceri din Botoşani a cheltuit 30.000 de euro pentru un hobby!

 

One thought on “Soţia unuia dintre cei mari mari oameni de afaceri din Botoşani şi-a luat armă de vânătoare

  1. Pai avand in vedere la ce salarii ofera angajatilor, fara prime, fara alte motivari…a avut de unde sa isi cumpere arma. Oamenii muncesc la el pana cad pe jos si el are grija sa anunte presa „ca uite ce masina mi-am luat sau uite si-a luat femeia arma,” Acestia sunt niste non-valori pentru au altii grija de ei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *