FOTO Aglomeraţie la cel mai modern spaţiu de joacă al municipalităţii, inaugurat fără acordul primarului

parc de distractii pentru copii - BotosaniCel mai modern parc de joacă pentru copiii din municipiul Botoşani, care a fost construit, recent, pe terenul fostelor sere din Parcul Mihai Eminescu, a fost deschis publicului, în ciuda opoziţiei primarului Ovidiu Portariuc, care a acuzat lipsa de securitate a toboganelor.

Duminică, parcul de joacă era foarte aglomerat, zeci de copii bucurându-se de invetiţia realizată prin Direcţia de Servicii Publice, Sport şi Agrement.

Parcul a costat 1,075 milioane de lei şi a fost realizat de firma Victor Construct. Primarul Ovidiu Portariuc a anunţat vineri că parcul nu are toate elementele de siguranţă şi că amână inaugurarea.

like facebookLa scurt timp, viceprimarul Eugen Ţurcanu, fost director al DSPSA, a convocat comisia de recepţei a lucrărilor şi a inaugurat locul de joacă.

Primarul a refuzat să inaugureze locul de joacă din parcul Mihai Eminescu. Recepţia a fost făcută de Eugen Ţurcanu

parc de distractii pentru copii - Botosani

parc de distractii pentru copii in Botosani

parc de distractii pentru copii in Botosani

2 thoughts on “FOTO Aglomeraţie la cel mai modern spaţiu de joacă al municipalităţii, inaugurat fără acordul primarului

  1. portariuc cred ca vrea sa se joace numai si numai el de nu vrea sa l inaugureze.un jegos si un hot.sper sa te vad la stiri cat de curand cand te ridica DNA.

  2. Dupa ce a avut cea mai idioata idee de a desfiinta spatiul de joaca unde copii se puteau juca si mai tirziu de ora 21 , cel de linga movila din parcul Eminescu , acum nu-i convine nici faptul ca totusi copii se joaca . Un „istet” care are imaginatia atit de scurta incit crede ca , copiii se culca odata cu gainile, de parca el nu a fost copil .Sa-i fie RUSINE , halal cultura de primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *