Primarul a refuzat să inaugureze locul de joacă din parcul Mihai Eminescu. Recepţia a fost făcută de Eugen Ţurcanu

copii loc de joaca parc botosani1Inaugurarea parcului de joacă din Parcul Mihai Eminescu a stârnit, din nou, o dispută politică. Recepţia investitiţiei a fost făcută de Eugen Ţurcanu, viceprimar, deşi au fost invitaţi toţi consilierii locali şi primarul Ovidiu Portariuc. Singurii aleşi care au onorat invitaţia au fost consilierii locali Corneliu Furtună, Marius Cristescu, Gabriel Murariu şi Tereza Nica.

like facebookViceprimarul a făcut apel la încetarea şicanelor politice când vine vorba de administraţie şi a menţionat că obiectivul era aşteptat de botoşăneni.

„Am făcut recepţia finală la obiectul Amenajare zone recreere pentru copii, tineri şi plimbare câini. Constructorul a finalizat lucrarea, cu excepţia câtorva obiective, care vor fi montate pe parcursul următoarelor zile. Cei care invocă lipsa unor elemente de siguranţă, îi asigur că sunt toate elementele întrunite pentru a face recepţia în condiţii de calitate. Ne-am fi bucurat ca toţi cei invitaţi, consilieri locali, membri ai executivului, să fi fost prezenţi astăzi aici. Agenta personală am înţeles că nu a permis acest lucru, dar nu ne deranjează. Vremea este frumoasă şi copii se bucură de acest demers al nostru”, a declarat Eugen Ţurcanu.

Investiţia este în valoare de 1,1 milioane de lei fiind vorba de o suprafaţa amenajată de 7.000 de metri pătraţi. Pe lângă locul de joacă a fost construit şi un spaţiu destinat proprietarilorde patrupede.

eugen turcanu loc de joaca botosani1eugen turcanu loc de joaca botosanicopil loc de joaca botosanicopii loc de joaca parc botosanimuncitor dspsa loc de joaca copii botosani

One thought on “Primarul a refuzat să inaugureze locul de joacă din parcul Mihai Eminescu. Recepţia a fost făcută de Eugen Ţurcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *