Naşii lui Ţurcanu, descalificaţi. O altă firmă face drumul spre Dracşani

drumNaşii de cununie ai preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, au fost descalificaţi de la licitaţia pentru modernizarea drumului judeţean Copălău- Cerbu- Dracşani, deşi iniţial au fost daţi câştigători.

Comisia de licitaţie a fost nevoită să declare un nou câştigător, după ce Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a admis contestaţiile depuse de firmele Transporturi Auto şi Tehnic Asist şi a anulat raportul procedurii de achiziţie publică şi actele subsecvente.

Ca urmare a reevaluării ofertei financiare a Asocierii SC Dandrucor SRL- SC Ecomary, comisia a constatat că firmelor naşilor lui Ţurcanu le-a fost retrasă susţinerea financiară, astfel încât dosarul a fost respins.

Firmele patronate de naşii preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, au fost desemnate, în urmă cu şase săptămână, câştigătoare ale licitaţiei pentru modernizarea celor 7,7 kilometri ai drumului Copălău- Cerbu- Dracşani.

like facebookDandrucor SRL Huşi şi Ecomary SRL Iaşi au făcut o ofertă de 12,3 milioane de lei, iar termenul de execuţie a lucrărilor era de 12 luni, de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

nunta florin turcanu - roxana anuscaNaşii lui Florin Ţurcanu s-au înscris la licitaţie cu o asociere între firmaDandrucor SRL Huşi- Vaslui, (al cărei asociat este deputatul Dan Bordeianu) şi firma Ecomary SRL Iaşi (al cărei asociat este Nicoleta Bordeianu). Ambele firme au ca profil de activitate “Lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor”, însă niciuna dintre ele nu are expertiză în domeniu. Soţii Bordeianu vor să modernizeze un drum cu o asociere dintre două firme, una înfiinţată în 2013, iar alta cu doi angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 100 de ori mai mică decât valoarea lucrărilor pe care doresc să le facă

Decizie CNSC: Licitaţia câştigată de naşii lui Florin Ţurcanu nu a fost în regulă

Naşii de cununie ai lui Ţurcanu câştigă licitaţia pentru modernizarea drumului Copălău- Dracşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *