Naşii de cununie ai lui Ţurcanu câştigă licitaţia pentru modernizarea drumului Copălău- Dracşani

nunta florin turcanu - roxana anuscaFirmele naşilor de cununie ai preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Florin Ţurcanu, au fost declarate câştigătoare ale licitaţiei pentru desemnarea constructorului drumului judeţean care face legătura între localităţile Copălău- Cerbu- Dracşani.

Cei 7,7 kilometri de drum vor fi asfaltaţi de asocierea dintre firmele Dandrucor SRL Huşi şi Ecomary SRL Iaşi, care au făcut o ofertă de 12,3 milioane de lei. Termenul de execuţie a lucrărilor este de 12 luni, de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

like facebookNaşii lui Florin Ţurcanu s-au înscris la licitaţie cu o asociere între firma Dandrucor SRL Huşi- Vaslui, (al cărei asociat este deputatul Dan Bordeianu) şi firma Ecomary SRL Iaşi (al cărei asociat este Nicoleta Bordeianu). Ambele firme au ca profil de activitate “Lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor”, însă niciuna dintre ele nu are expertiză în domeniu. Soţii Bordeianu vor să modernizeze un drum cu o asociere dintre două firme, una înfiinţată în 2013, iar alta cu doi angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 100 de ori mai mică decât valoarea lucrărilor pe care doresc să le facă

licitatie drum copalau dracsani botosaniDandrucor SRL Huşi a fost înfiinţată în acest an, iar Ecomary SRL Iaşi este înfiinţată în 2008, dar în 2012 a avut o cifră de afaceri de doar 123.355 lei şi doar doi angajaţi.

Interesant este că asocierea dintre cele două firme a venit la licitaţie cu un subcontractant care pare să aparţină tot familiei Bordeianu. Societatea comercială Ecoloc SRL Huşi, înfiinţată în 2000, a fost deţinută, până în luna mai a acestui an, de Nicoleta Bordeianu, părţile sociale fiind transferate unei bătrâne de 77 de ani, Violeta Simion, care, de altfel, este şi administrator. Ceea ce atrage atenţia este că atât Dandrucor SRL Huşi, cât şi Ecoloc SRL Huşi au aceeaşi adresă, strada Huşi- Stănileşti, nr. 2.

La licitaţia pentru modernizarea drumului judeţean 208 H s-au mai porezentat două firme din Botoşani, Transporturi Auto SA, care a venit cu o ofertă de 13,8 milioane de lei, şi Tehnic Asist SRL, cu o ofertă de 15,4 milioane de lei.

Preşedintele Consiliului Judeţean a precizat că nu a avut nici o influenţă asupra deciziei de adjudecare a licitaţiei. Există o comisie de evaluare a ofertelor care a cerut mai multe clarificări ale firmelor participante, iar societatea naşilor săi a îndeplinit toate condiţiile şi a avut preţul cel mai mic.

„Faptul că sunt naşii mei nu este un criteriu de descalificare. Eu nu am mai vorbit cu ei de când şi-au anunţat participarea la licitaţie. Există o comisie la licitaţie, din care eu nu fac parte, iar membrii ei răspund pentru decizii”, a declarat Florin Ţurcanu.

.

Sfidare! Naşii de cununie ai lui Ţurcanu vânează o licitaţie a CJ cu o firmă înfiinţată în 2013

9 thoughts on “Naşii de cununie ai lui Ţurcanu câştigă licitaţia pentru modernizarea drumului Copălău- Dracşani

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    cati oameni murdari are pnl-ul asta?!numai pe masa justitiei cate dosare sunt,dar cine sa se autosesizeze,la noi in botosani justitia e la pamant!

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    CREDE CA DACA IMBATA PENSIONARII CU TUICA SI II INDOAPA CU CARNATI, NU SE VEDE CA ESTE UN POPULIST, OPORTUNIST SI FACE ANGAJARI LA RUDE SI PRIETENI, CONTRACTE GRASE TOT CU EI!!
    RUSINE!

  3. LATI AVUT PE PRJITURICA SI CE FACEA ? AROGANTA NU AJUNGEAI CU PRAJINA LA NASU LUI ! ASTA MACAR VORBESTE CU TOATA LUMEA ! DIPLOME AVEM LA GREU FACI SPIRU HARET CUM A FANT ASTIA CU 4 -5 LICENTE,DOCTORATE, MASTRATE! ASTA MACAR E GOSPODAR !

  4. Inca din studentie am simpatizat liberalii si am votat de fiecare data cu ei. In momentul in care am vazut cine a ajuns la noi mare sef si mai ales cand PNL a intrat intr-o coalitie mizerabila cu PSD am renuntat de tot la doctrina liberala. Acum cateva luni am inchis usa in nas unor cucoane care distribuiau niste pliante de la PNL si am mai tras si o injuratura! M-am saturat de toti politicienii din tara asta! Nu mai merg sa votez si nici la referendum nu voi merge! Mai mult le explic deja la oamenii in varsta cate marsavii fac politicienii nostri!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *