Protest în Consiliul Local de la construcţia blocurilor Semnal pe Bulevardul „Mihai Eminescu”

constructie bloc Semnal pe Bulevardul Mihai Eminescu BotosaniCâţiva locuitori din zona de case a Bulevardului „Mihai Eminescu” 121 au protestat în cadrul şedinţei de Consiliu Local de luni faţă de construcţia blocurilor Semnal în zonă. Aceştia auu cerut autorităţilor locale să nu autorizeze construcţia, în condiţiile în care aceasta nu se încadrează în Planul Urbanistic General.

Ei spun că această problemă traumatizează locuitorii din zonă, în condiţiile în care au fost depuse mai multe sesizări la Primărie din luna august anul trecut, însă nu au primit niciun răspuns.

like facebook

 În acest moment, suntem 70 de locuitori, proprietari de case din zonă, care conform legii privind amenajarea teritorială ne-am exprimat opoziţia faţă de amplasarea de blocuri în zonă de case individuale. Mai există în zonă un bloc, unde s-au încălcat prevederile legale, respectiv emiterea de autorizaţii, neconsultarea cetăţenilor. Vă rugăm insistent, să opriţi cursul acestei iniţiative de amplasare a blocurilor în zonă de case. Se poate crea un precedent. Sper că indiferent de culoarea politică, aveţi înţelepciunea necesară să discerneţi între greşelile făcute şi dreptate”, a declarat Maria Bârlădeanu, în calitate de reprezentant al locuitorilor din zonă.

Locatarii din zonă cred că un imobil cu trei sau patru nivele strică arhitectura zonei, însă afectează şi confortul lor.

Problema construcţiei blocurilor Semnal în zona de casec a Bulevardului va fi tranşată în şedinţa de Consiliu Local de la sfârşitul lunii februarie.

 

3 thoughts on “Protest în Consiliul Local de la construcţia blocurilor Semnal pe Bulevardul „Mihai Eminescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *