Deputatul Gireadă, anchetat de ANI

Verginel Gireada
Verginel Gireada

Agenţia Naţională de Integritate a declanşat o anchetă în cazul deputatului Verginel Gireadă şi a familiei sale. Inspectorii de integritate au solicitat mai multor administraţii locale din judeţul Botoşani informaţii cu privire la bunurile deţinute pe numele lor atât de Verginel Gireadă, cât şi de soţia acestuia, Aneta Gireadă, care este şi primarul comunei Mihai Eminescu, dar şi de fiica lor Cristina Andreea Gireadă.

Ei s-au sesizat cu privire la avea averea foarte mare a parlamentarului de Botoşani, deschizând „lucrarea” cu numărul 59446.

Deputatul Gireadă a “uitat” să declare firma care câştigă bani publici

Deputatul Gireadă încearcă să-şi îndrepte eroarea din declaraţia de interese

Scandalos! Parlamentarii din Botoşani au încercat să fenteze ANI. Vezi cum şi-au angajat copii între ei!

4 thoughts on “Deputatul Gireadă, anchetat de ANI

  1. N-am incredere in ANI, dar poate in cazul acestui mare mafiot local , care nu are multe pile pe la Bucuresti, decat pe cele pe care le plateste gras, sa vedem ca se misca ceva , ceva ,cu adevarat. Desigur, el va pune-n miscare toate conexiunile, dar se sconteaza pe faptul ca inclusiv cei de la ANI, sau eventualele pile , sunt supervizati si urmariti in toate miscarile. Acum ,insusi Antonescu vrea sa scape de astfel de lichele ,care-i aduc numai necazuri. Aceste adevarate monumente de hotie, tip becali, gireada ,etc.care si-au lasat,,polenul” , inainte de alegeri, trebuie acum aruncate ca pe niste masele stricate, caci sunt foarte nocivi pentru partid. Ei , in naivitatea lor(ca sa ma exprim eufemistic), nu si-au dat seama ca valoarea lor, se contorizeaza numai in functie de suma pe care o transfera la partid. Misiunea fiind indeplinita si tranzactia facuta( adica a-i platit, a-i primit, functia de parlamentar), ramai in gura lupului, pardon, in gura lui ANI am vrut sa spun si descurcati-va , daca aveti sange-n …bocanci! Si ei bietii, plini de atatea bube, guita-n stanga , guita-n dreapta , dar funia se strange la par!… Noi urmarim golaneala si le uram PRABUSIRE GRABNICA, acestor lacuste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *