Deputatul Gireadă încearcă să-şi îndrepte eroarea din declaraţia de interese

verginel gireada cu tractorDeputatul liberal Verginel Gireadă a făcut o adresă către Camera Deputaţilor prin care încearcă să-şi repare eroarea strecurată în declaraţia de interese depusă pe 18 decembrie 2012, în care nu a amintit de firma Felix Transcom, deţinută de fiica sa, ale cărei utilaje fac deszăpezirea în comuna Mihai Eminescu.

scrisoarea lui Verginel Gireada catre Camera DeputatilorÎn scrisoarea trimisă conducerii Camerei Deputaţilor, înregistrată pe 7 februarie (după ce pe 5 februarie BotosaniNews a publicat conflictul de interese al lui Gireadă), se arată că „eroarea” a apărut ca urmare a faptului că „Gireadă Andreea Cristina nu se află în întreţinerea mea, deoarece este majoră şi se întreţine singură, fiind asociat unic la societatea sus-menţionată„.

Vezi aici scrisoarea inaintată de Dumitru Verginel Gireada Camerei Deputatilor

Gireadă cere Camerei Deputaţilor să îi explice dacă în cazul său este vorba de un conflict de interese, fără însă a menţiona în scrisoarea că firma fiicei sale câştigă indirect bani de la bugetul local al comunei Mihai Eminescu, unde soţia sa este primar. Felix Transcom închiriază utilaje către Pavra SRL, care a câştigat deszăpezirea în comună. De altfel, utilajele lui Gireadă sunt cele care îndepărtează zăpada şi poleiul pe drumurile comunale din Mihai Eminescu.

Deputatul Gireadă a “uitat” să declare firma care câştigă bani publici

6 thoughts on “Deputatul Gireadă încearcă să-şi îndrepte eroarea din declaraţia de interese

  1. Se pare ca Verginel este parte din GIREADA de hoti de mare anvergura , despre care se v-a mai auzi! Din pacate numai de rau!…

    1. Pe naivi ca tine mizeaza hotii ,cand fac tot felul de imbarligaturi de ajung ca si strabunica sa devina patron de supermarket. Astia-s hoti scoliti la academiile de hoti ale lui flutur , devalizatorul padurilor din Bucovina, alcolistii lui tabuleac, etc! Toti reuniti la nivel national, sub bagheta mafiotului de talie europeana basescu, ce ne,, fac ‘ ‘si acum cand nu sunt la guvernare , cum vor muschii lor. Se v-a vedea ca aceasta canalie, ce este de departe cea mai mare nenorocire a natiei, javra basescu ,v-a continua sa creeze haos in tara asta si dupa ce nu v-a fi presedinte . De ce ? Pentuca a simtit ca-i merge cu natia aceasta de mamaligari. Daca eram polonezi, el era ars demult , cu Cotroceni cu tot !… Acum, avem la guvernare pe unii care-s dintre mamaligari alesi si se comporta caatare ! Ei nu vor corecta nimic ci vor redirectiona vectorii furaciunilor, pentru un timp. Iar noi , prostimea, facem in continuare ce fac eu acum, UTOPIE, comentarii sterile si ATAT .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *