Încă cinci neveste de primari PDL au ajuns şefe la PNL. Vezi cine sunt!

pnl Botosani sediuCinci soţii ale unor primari ai Partidului Democrat Liberal au ajuns, sâmbătă, preşedinte ale filialelor locale ale Partidului Naţional Liberal. Pentru că primarii nu au putut trece de la un partid la altul, din cauză că şi-ar putea pierde mandatele, ei au decis să arate că sunt susţinători ai PNL prin soţiile lor.

Oxana Rotundu, soţia primarului comunei Dângeni, Cătălin Rotundu, a devenit preşedintele filialei PNL din Dângeni, iar Veronica Livinschi, nevasta primarului de Dobârceni, Radu Livinschi, a preluat conducerea organizaţiei liberale din Dobârceni.

De asemenea, Mioara Dorneanu, soţia primarului PDL de Corni, Dorel Dorneanu, a devenit şefă la organizaţia PNL din comună, în timp ce Elena Leampăr, soţia primarului de Vorniceni, Toader Leampăr, a preluat şi ea şefia liberală din comuna sa.

Cea de-a cincea soţie împuternicită sâmbătă de Biroul Politic Judeţean al PNL este soţia primarului de Hlipiceni, Gheorghe Luchian. Simona Luchian va fi preşedintele PNL Hlipiceni.

Deciziile au fost luate după ce pe 13 ianuarie alte soţii de primari PDL sau PSD au devenit preşedinte la PNL.

Este vorba de Mirela Buraga, soţia primarului de Mihălăşeni, Loredan Buraga, de Genoveva Talef, soţia primarului de Ripiceni, Gabriel Talef, de Teodora Olaru, soţia primarului de Răuseni, Florin Olaru, dar şi de Cristina Ivanov, soţia primarului de Copălău, Ciprian Ivanov, care au preluat conducerea organizaţiei liberale din comună,

La PNL a trecut şi cel mai votat primar PSD din 2008, Ştefan Cojocaru. Acesta nu a devenit membru liberal, ci şi-a făcut soţia, Elena Cojocariu, preşedintă de partid.

Preşedinte PNL a devenit şi Ciprian Marian Gaidur, fiul primarului din Nicşeni, Ioan Gaidur.

Metodă ingenioasă a unor primari PDL şi PSD de a trece la PNL

7 thoughts on “Încă cinci neveste de primari PDL au ajuns şefe la PNL. Vezi cine sunt!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cand si USL-ul va pierde puterea atunci acelasi lucru se va intampla cu ei. Consider ca te inscrii intr-un partid cand te atrage doctrina partidului, oamenii care conduc acel partid si nu interesul unora. Aceeasi oameni umbla din partid in partid de 20 de ani, rod osul si atat. E adevarat ca se si imbogatesc, dar va veni vremea cand vor si raspunde pentru aceasta !

  2. Penibili(e)!oameni josnici dezbrăcaţi de caracter!Decembrie 89,nu a produs decât inversarea scării valorilor!La momentul 89,scara valorilor era una reală:doctorii,profesorii,inginerii,juriştii,erau într-adevăr oamenii de valoare ai societăţii;acum milioane de nimeni posesori de diplome cumpărate îşi refulează frustrarea băgându-se-n politică….

  3. Eu cred altceva: nu este nici turism electoral, nici actiuni jegoase sau jenante, ci pur si simplu o pacaleala pentru PNL. Se stie ca Turcanu actioneaza direct cu bocancii inainte, nu cunoaste si alte metode mai elegante si, deci, primarii mai smecheri care au nevoie de fonduri au facut aceasta miscare. Turcanu nu cunoaste istoria ,,trecerilor” de la Botosani din ultimii 20 de ani – doar 3-4 au fost adevarate, celelalte fiind de conjunctura. Dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta sau ,,sucit”, cum afirma Cristoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *