Metodă ingenioasă a unor primari PDL şi PSD de a trece la PNL

sedinta BPJ PNLMai mulţi primari ai Partidului Democrat Liberal şi-au schimbat opţiunea politică, însă, pentru că nu o pot face în mod direct, din cauză că îşi pierd mandatul, au găsit o soluţie cu totul inedită. Aceştia au ales să îşi înscrie soţiile în Partidul Naţional Liberal şi să le facă preşedinte de partid.

Biroul Permanent Judeţean al PNL a decis, vineri, să numească interimar în funcţia de preşedinte a unor filiale comunale nu mai puţin de cinci soţii de primari PDL sau PSD.

Este vorba de Mirela Buraga, soţia primarului de Mihălăşeni, Loredan Buraga, de Genoveva Talef, soţia primarului de Ripiceni, Gabriel Talef, de Teodora Olaru, soţia primarului de Răuseni, Florin Olaru, dar şi de Cristina Ivanov, soţia primarului de Copălău, Ciprian Ivanov, care au preluat conducerea organizaţiei liberale din comună,

La PNL a trecut şi cel mai votat primar PSD din 2008, Ştefan Cojocaru. Acesta nu a devenit membru liberal, ci şi-a făcut soţia, Elena Cojocariu, preşedintă de partid.

Preşedinte PNL a devenit şi Ciprian Marian Gaidur, fiul primarului din Nicşeni, Ioan Gaidur.

„Primarii nu pot să plece de la PDL pentri că îşi pierd mandatul, aşa că s-au înscris la noi prin soţii”, a spus liderul liberal Florin Ţurcanu.

12 thoughts on “Metodă ingenioasă a unor primari PDL şi PSD de a trece la PNL

  1. Ptr. Cei din conducerea Psd , trezitiva căci deja va i a totul, cei din conducere lui Turcanu, pe Botoșani îl lansează la primărie pe Iliuta , iar in teritoriu ne. Fura oamenii

  2. cojocaru,se aduna sub toate umbrelele,altfel dna ar fi de pacatos si tot neamul lui de hoti,numai apia si fratisu ,sa faceti o verificare si sa o dati multimii sa o vada.

  3. vorbe fara rost la dimacheni primaru fura,fratisu oieru fura tatsu fura psd castiga 110 la suta,politia sta cu gura cascata si iiprotejeaza.traiasca PSD.

  4. noi cei din dimacheni nu avem nimica nu ne trebuie nimica,santem psd pana la moarte,sprijinim conducatoru iubit ca tare sa incheaburit,are saracu 360 de hectare pamant da numa el stie si victo cun o invartito ca asa multi bani era imposibil,traiasca psd si 110 % la alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *