Proprietarul celor cinci câini care au muşcat un copil, cercetat de poliţişti

proprietar de caini agresivi Gorbanesti- BotosaniPoliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că  C. E, de 7 ani, din comuna Gorbanesti a fost adus la Spitalul de Pediatrie Botoşani, prezentând  multiple plagi muscate.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că,  in timp ce se deplasa pe drum in localitatea de domiciliu, mergind la sanius, copilul a fost surprins  în fata locuintei lui  Marinică Buhaceanu, de 43 ani, de  cinci câini lasati nesupravegheati, care l-au atacat, mușcându-l de cap, spate, abdomen și membre, fiind salvat de interventia unor cetateni.

Bărbatul va fi cercetat pentru infracțiunea de neluare a mãsurilor de prevenire a atacului canin de cãtre proprietarul cainelui sau de deţinãtorul temporar al acestuia asupra unei persoane, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Copil în stare gravă la spital după ce a fost sfâşiat de cinci câini

3 thoughts on “Proprietarul celor cinci câini care au muşcat un copil, cercetat de poliţişti

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pai daca nu sa luat nici o masura . In primavara lui 2012 un batran a vrut sa se apere tot de cainii aceleasi persoane si a stat in coma la spital cateva zile pentru ca personajul Buhaceanu a binevoit ai aplica o sapa in cap batranului care a indraznit sa se apere de cainii acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *