Copil în stare gravă la spital după ce a fost sfâşiat de cinci câini

Un copil de şapte ani şi opt luni a fost internat în stare gravă la Spitalul de Copii, după ce a fost atacat de nu mai puţin de cinci câini. Băieţelul, de loc din Gorbăneşti, era la săniuş când s-a întâmplat nefericitul eveniment. El şi-a dat drumul cu sania, iar în momentul în care a trecut pe lângă curtea unui sătean, care este cioban, cinci câini au ieşit după el. L-au înconjurat, iar în momentul în care a început să rupă de pe el, ceilalţi copii au început să ţipe. Alertaţi, sătenii care erau în zonă au ieşit cu furcile să-i alunge.

Băiatul a fost muşcat la cap, spate, mâini şi picioare şi a fost transportat în stare gravă la spital.

El se află internat pe secţia de chirurgie a Secţiei de Copii a Spitalului Judeţean, unde este supus unei operatii.

7 thoughts on “Copil în stare gravă la spital după ce a fost sfâşiat de cinci câini

  1. asa o sa patim si in oras daca domn’ primar gripariuc nu ia masuri, sa ne vedem copiii sfasiati de caini. el are grija lu hunca, aia sa raspunda pentru ceea ce face, nu are nevoie de purtator de cuvant sau avocat.

  2. Pai Turcanu in loc sa aiba grija de judet sta si face conferinte de presa din birou!Acu ca ninge iar s-ar putea sa fuga iar la Bucuresti sa nu mai aiba responsabilitati!

  3. Aparatoare de catei (pe bani) care spune povesti la care copii care viseaza urat trebuie lasata in serele de la botosani sa fie muscata de jivinile care ar trebui sa dispara ,acestea terorozeaza aproximativ 5000 -7000 de persoane din zona si care circula in zona parcului ! nu mai ascult povestile spuse de pigmeiul pitigaiat dar nici la piesele slabe in care joaca nu mai merg! boicot domnule A…..!fiinta asta uraste oamenii, si copii asa cred , pentru ca doreste sa fim terorizati de haita de 15 caina de la sere! trezestete pigmeiule!

  4. cainii vagabonzi apar, la nivelul globului, in regiunile foarte sarace unde autoritatile sunt incapabile sa administreze un teritoriu ( ex tarile africane, unele tari din America latina si din Asia). Singura tara din Europa unde exista caini vagabonzi este Romania unde se vehiculeaza o cifra de peste 5 milioane de caini fara stapani.( dupa cum mint la noi autoritatile probabil numarul lor e dublu)
    Oameni buni acesta e un motiv foarte serios de a-i trage de maneca pe alesi pentru a starpi urgent acest flagel.
    Asezarile omenesti nu sunt locul haitelor de caini!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *