Medicul veterinar lucrează la cabinetul familiei Vasiliu

Medicul Cristian Pancu. Foto: Adevarul
Medicul Cristian Pancu. Foto: Adevarul

Medicul veterinar care a dispus uciderea tuturor câinilor vagabonzi aflaţi în padocurile Primăriei are contract de aproape doi ani cu municipalitatea. Cristian Pancu este angajat la cabinetul privat al lui Dorin Vasiliu, soţul directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Dora Vasiliu. Asta înseamnă că o decizie a medicului care lucrează pentru familia Vasiliu ar putea avea şanse foarte mici de a fi contestată de autoritatea sanitar-veterinară din Botoşani. 

Am constatat că au jigodie după semnele clinice prezente. Am decis eliminarea tuturor câinilor de acolo, prin eutanasiere cu substanţă autorizată. Personal am făcut eutanasierea. A fost o injecţie rapidă iar câinii nu au suferit„, a declarat, pentru Adevărul, Cristian Pancu.

Vă reamintim că 230 de câini comunitari au fost ucişi, miercuri dimineaţă, în condiţii încă necunoscute. Motivul autorităţilor ar fi acela că animalele erau bolnave, însă reprezentanţii unei asociaţii care apără drepturile animalelor au fost marţi la padocuri şi au hrănit câinii, fără a vedea că aceştia manifestă simptomele bolii numită „jigodie”.

Masacru la padocul municipalităţii: Peste 200 de câini comunitari ucişi

Viceprimarul Florin Ghiorghiţă: Eutanasierea câinilor a fost aprobată de mine

Directorul adjunct al DSV: Nu toţi câinii erau bolnavi

10 thoughts on “Medicul veterinar lucrează la cabinetul familiei Vasiliu

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    sper ca domnul veterinar, ca nu il pot numi doctor, si cu familia lui pana la a saptea spita sa fie imprastiati de tren pentru a plati cu sange sangele varsat!!!!!!!!!!!

  2. Zi-ne, mai nene, cu ce viteza i-ai injectat? De ce noaptea? De ce erau balti de sange pe jos? Cine sunt „ingrijitorii” de caini de la padocuri care i-au agresat pe cei de la presa? Si ce intelegi dumneata prin termenul de „doctor”?

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Deci in tara asta toti sunt imbarligati uni cu altii. Normal ca asa nu ii poti baga in puscarie. DSV-ul da o hartiuta, asta face injectia, si uite asa are domn primarel bani de furat nu de stricat pe potai. Foarte frumos. Nu vi se pare ca in tara asta orice gunoi penibil are drept de ecizie ? De la portar la secretara si primarel toti sunt cu deciziile.
    Eutanasierea se recomanda cand cainele este in ultima faza a jigodiei, daca cineva nu il ia din adapost. In adaost in acsta faza clar nu are sanse si atunci se justifica eutanasierea lui. Dar si daca prin absurd 230 de caini au ajuns toti in faza terminala a jigodiei, pai imbecilule … cine e de vina? Tu ma .. ca tu esti doctorul acolo ! Ai vaccinat ? NU. Ai tratat ? NU. Da leafa ani de zile ti-ai luat-o ? DA. Si e normal asa ceva ? NUUUUUUU !
    Murirea-ti sa muriti in chinuri ca injectie letala nu meritati. Moldoveni puturosi si grasani ce sunteti !

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Va dati seama cat e spalat pe creier trebuie sa fi ca sa nu fi afectat de o asemenea fapta? Adica sa iei tu intr-o noapte 230 de caini, sa te uiti in ochii lor si sa le bagi injectia ? De ce ? Fiindca esti un unflat puturos ? Si sa faci asta stiind ca unii dintre caini ar trebuii sa plece la familii. Asta deja nu mai e gandire la rece .. e boala psihica. E singura explicatie cum acest gibon nu si-a bagat la urma si lui o injectie letala !

  5. Eu sper ca NIMENI din BOTOSANI sa nu-si mai duca animalutele la acel CABINET de macelari de caini…cu tot cu familia Vasiliu…ca deh, madam Vasiliu…e mare sefa la DVS…si unde mai pui ca spunea intr-un interviu ca ii place sa lucreze la legislatie….la care legislatie ? La aia pe care O CALCA IN PICIOARE ? ….oricum, v-ati dat cu firma in cap rau de tot, BOTOSANENI…chiar asa?….daca erau toti cainii bolnavi , de ce 18 dintre ei aveau acte de adoptie, si urmeau sa iasa de-acolo, Miercuri dimineata ///asa a HOTARAT doctorul lui peste ? a decis el, asa dupe semne clinice ca toti erau bolnavi de jigodie!…Asa sa-ti ajute Dumnezeu si tie si neamului tau pe sapte generatii….si patronilor dumitale la fel…dati-i afara din oras si din tara…ca v-au patat pe toti cu sange nevinovat…bestii de oameni…BESTII….

  6. Ha ha ce ma bucur ca toti sunt PDL -isti. Astia taie tot salarii,pensii,ajutoare,locuri de munca,acum si cainii. Asta-i modernizarea Romaniei.

  7. TREBUIE SA RASPUNDETI PENTRU CE ATI FACUT! PACAT CA NU TRAIM INTR-UN LOC UNDE ACEST LUCRU AR FI POSIBIL. DAR NU-MI RAMANE DECAT SA MA ROG SA AVETI PARTE DE MARI, FOARTE MARI CHINURI, SA VA ZVARCOLITI SI SA CERETI INDURARE IAR IMAGINILE PE CARE LE-ATI LASAT IN URMA SA VA BANTUIE FIECARE CLIPA! JEGOSILOR!

  8. One can measure the greatness and the moral progress of a nation by looking at how it treats its animals.

    Mahatama Gandhi

  9. For every action there is a reaction. According to the law of karma, if we cause pain and suffering to other living beings, we must endure pain and suffering in return, both individually and collectively. We reap what we sow, in this life and the next, for nature has her own justice. No one can escape the law of karma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *