Acţiune umanitară! Un preot cere ajutor pentru reconstrucţia unei case distruse de un incendiu

casa distrusa de incendiu, florin apavaloaie, stiri, botosaniUn preot din judeţul Botoşani a lansat un apel umanitar pentru susţinerea unei familii a cărei locuinţă a fost distrusă de un incendiu.
Preotul Ioan Pădurariu din Călăraşi cere ajutorul semenilor pentru reconstrucţia casei lui Florin Apăvăloaie, un localnic cu venituri modeste.
like facebook, stiri, botosaniCapul familiei – Florin, este angajat să pască vacile comunității, fiind un om harnic, Cornelia – soția lui este însărcinată în 7 luni, ei mai având un băiat de 13 ani cu handicap, precum și o fetiță de 5 anișori. După incendiu nu s-a putut recupera nimic, membrii familiei rămânând doar cu hainele de pe ei. Fac apel la sufletele frățiilor voastre să punem mână de la mână câte un bănuț, cât de puțin și să ajutăm această familie încercată să-și reconstruiască casa. Știu că fiecare din noi avem diverse nevoi, dar vă rog să-i ajutați”, a afirmat preotul.
padurariu ioan, preot, stiri, botosaniCei dispuşi să ajute sunt rugaţi să doneze fonduri în contul Parohiei Sfânta treime Călăraşi.
Contul este: RO61BRDE070SV23404990700, deschis la BRD.
Preot Pădurariu Ioan , tel. 0766233284

2 thoughts on “Acţiune umanitară! Un preot cere ajutor pentru reconstrucţia unei case distruse de un incendiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *