FOTO Gest caritabil! Liderii PSD au strâns bani pentru a ajuta o familie a cărei casă a fost distrusă de un incendiu

psd, stiri , doina federovici, calarasi, actiune umanitara, botosaniLiderii PSD Botoșani au strâns bani pentru a ajuta o familie a cărei casă a fost distrusă de un incendiu. Aceștia au cumpărat materiale de construcție necesare refacerii casei familiei Apăvăloaie din Călărași, care, în urma unui incendiu, a rămas fără acoperiș deasupra capului.
Liderii PSD au răspuns, astfel, apelului făcut de preotul paroh din Călărași, Ioan Pădurariu, care a cerut sprijin pentru familia Apăvăloaie.
like facebook, stiri, botosaniDin contribuții proprii am achiziționat materialele necesare pentru construcția casei, pe care le-am donat acestei familii greu incercată. Două camioane pline cu materiale de construcţii, alimente şi alte ajutoare au fost  descărcate în curtea lui Florin Apăvăloaie, pentru reconstrucţia unui nou cămin”, a spus liderul PSD, Doina Federovici.
psd, stiri , doina federovici, calarasi, actiune umanitara, botosaniFamilia Apăvăloaie este o familie cu posibilități modeste. Capul familiei, Florin, este angajat să pască vacile comunității, iar soția sa Cornelia este însărcinată în opt luni, ei mai având un băiat de 13 ani cu handicap, precum și o fetiță de cinci ani. După incendiu nu s-a putut recupera nimic, membrii familiei rămânând doar cu hainele de pe ei.
Sprijinul nostru sperăm sa fie o adevărată binecuvântare pentru bebeluşul care se va naşte peste 3 săptămâni şi care va fi adus în casă nouă, un cadou nesperat pentru micuţa de cinci anișori  care şi-a aniversat ziua de naştere sub cerul liber, dar şi pentru părinţii care nu şi-ar fi permis să îşi ridice singuri un acoperiş deasupra capului”, a mai spus Federovici.
psd, stiri , doina federovici, calarasi , actiune umanitara , botosanipsd, stiri , doina federovici, calarasi , actiune umanitara , botosanipsd, stiri , doina federovici, calarasi , actiune umanitara , botosani

One thought on “FOTO Gest caritabil! Liderii PSD au strâns bani pentru a ajuta o familie a cărei casă a fost distrusă de un incendiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *