Poliţista sexy se antrenează cu un multiplu campion mondial de culturism pentru un concurs naţional de fitness

luiza-ciuclea-4Poliţista de frontieră care a ajuns imaginea instituţiei vrea să participe la un concurs naţional de fitness organizat de Federaţia de Culturism şi Fitness. Luiza Ciuclea, angajată la Poliţiei de Frontieră Dorohoi, a început să cocheteze cu sala de forţă încă de acum câţiva ani, când avea 72 de kg.

A ajuns la 60 de kg şi s-a decis să participe la concursul profesionist de fitness. A trecut la o nouă etapă şi a apelat la un antrenor personal, dublul campion mondial, balcanic şi naţional Cristi Tcaciuc. Până la concursul din toamna anului viitor vrea să ajungă la 50 de kg, greutatea ideală pentru competiţie.

like facebook„Pentru a-mi schimba stilul de viaţă,m-am rezumat la o sală din Dorohoi. Pentru performanta însa a fost imperios necesar ajutorul unui profesionist. Mi-am spus că dacă e să mă transform, măcar să fie pentru un scop nobil”, a declarat Luiza Ciuclea.

O botoşăneancă, cea mai frumoasă poliţistă de frontieră din România. A ajuns imaginea instituţiei

 

One thought on “Poliţista sexy se antrenează cu un multiplu campion mondial de culturism pentru un concurs naţional de fitness

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *