Cea mai frumoasă poliţistă de frontieră din România a defilat de Ziua Naţională la Botoşani

luiza-ciuclea-a-defilat-de-1-decembrie-la-botosani-4Cea mai frumoasă poliţistă de frontieră din România a defilat, joi, de Ziua Naţională, marcată şi la Botoşani.

Luiza Ciuclea a participat la parada militară alături de colegii săi de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

like facebookEa a trecut în pas de defilare prin faţa mulţimii adunate la ceremonialul militar din Centrul Vechi, dar şi prin faţa autorităţilor, printre care şi prefectul Dan Nechifor şi preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi.

Citeşte şi: O botoşăneancă, cea mai frumoasă poliţistă de frontieră din România. A ajuns imaginea instituţiei
Cea mai sexy poliţistă din România face furori în străinătate. Botoșăneanca a ajuns în presa internațională
Poliţista sexy se antrenează cu un multiplu campion mondial de culturism pentru un concurs naţional de fitness

6 thoughts on “Cea mai frumoasă poliţistă de frontieră din România a defilat de Ziua Naţională la Botoşani

  1. Amuzant! Sunt foarte femei frumoase in mai. Diferenta dintre cea pe care o promovati si celelalte e ca aceasta vrea sa fie in centrul atentiei.

  2. Asta chiar e frumoasa, nu fiti invidiosi.
    Indivizii de ţară văd frumoşi oamenii de tipul celor care i-au înconjurat de-a lungul anilor, copilărie, tinereţii,oraşenii au îinceput să li se pară urâţi…..

  3. Verificați-o mai bine să nu fie implicată în trafic cu țigări, că îi dați atenție la frumusețe,iar ea să vă fenteze și să traficheze țigări la greu!

  4. De ce nu spuneti si despre faptul ”cea mai frumoasa” politista de frontiera si-a parasit sotul(tot politist de frontiera)pentru antrenorul de fitness?Deci ce promovam aici?!!!

  5. De ce nu spuneți și despre faptul că „cea mai frumoasă ” polițistă de frontieră și-a părăsit soțul,tot polițist de frontieră,pentru antrenorul de fitness.Așadar ce promovați aici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *