Expertiză medico- legală pentru a stabili dacă medicul Teodoriu suportă detenţia

Medicul Teodoriu- avocatul SalavastruMedicul Liliana Teodoriu a solicitat, miercuri, în timpul procesului în care se discuta cererea sa de eliberare sub control judiciar, o expertiză medico- legală în urma căreia să se stabilească faptul că afecţiunile de care suferă sunt incompatibile cu arestul, a declarat avocatul medicului, Ioan Sălăvăstru.

Clienta are o boală degenerativă, care poate să îi afecteze alte organe. Este o problemă care va fi rezolvată prin expertiza medico-legală pe care am solicitat-o”, a spus Sălăvăstru.

Medicul Liliana Teodoriu, implicat în cel mai mare scandal de corupţie din sistemul sanitar, a cerut, miercuri, să fie eliberată din spatele gratiilor. Ea a făcut, miercuri, o cerere către Parchet prin care a solicitat eliberarea sub control judiciar, pe motiv că nu suportă detenţia, din cauza afecţiunilor pe care le are. Cererea a fost înaintată la instanţă, iar Tribunalul a respins-o.

Medic reţinut pentru că elibera certificate medicale false pentru pensii de handicap

Medicul Liliana Teodoriu, reţinută pentru luare de mită, ascundea banii la ciorapi sau în chiloţi. În casă au fost găsiţi peste 400.000 de lei

Măsură scandaloasă: Medicul care a luat mită de la bolnavi va fi cercetat în stare de libertate

Medicul Liliana Teodoriu ajunge în spatele gratiilor

Opt terenuri şi două apartamente descoperite, până acum, pe numele medicului Teodoriu

Medicul Liliana Teodoriu lua şi indemnizaţie de persoană cu handicap

Medicul şpăgar de la Casa de Pensii vrea banii confiscaţi înapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *