Primarul comunei Pomârla, criticat de liderul PRM

Dumitru Codreanu PRM
Dumitru Codreanu PRM

PRM-iştii botoşăneni, supăraţi pe primarul comunei Pomârla, Dumitru Chelariu. Preşedintele PRM Botoşani, Dumitru Codreanu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că primarul de Pomârla a fost ajutat să promoveze pe funcţie de către PRM, iar acum acesta, drept recunoştinţă, manifestă un comportament dictatorial faţă de candidatul PRM la Primărie.

La Pomârla, este Republica Pomârla. Dacă mişcă unul, i-a luat capul. Noi l-am făcut primar şi noi l-am lasat primar şi am cheltuit de am rupt acolo, însă dacă nu este recunoaştere… Dacă nu îl sprijineam şi nu băgam fonduri acolo şi nu mergeam toţi cei care eram atunci în Parlament, nu ieşea. Acum uită să spună măcar bună-ziua. Cum a auzit de candidatul nostru la Primărie, s-a şi dus viceprimarul să-i dea amendă. Acelaşi lucru se întâmplă şi în Republica Ibăneşti, unde nu poţi să intri nici cu armata sovietică„, a spus Codreanu.

4 thoughts on “Primarul comunei Pomârla, criticat de liderul PRM

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Voi nu stiti cum sa mai apareti in presa, pentru ca nu ati facut nimic pentru orasul asta cu care sa iesiti in evidenta, iar acum v-ati gandit sa atacati opozitia. Halal mod de a atrage atentia!

  2. Mos Codreanu,vezi-ti de pensie analfabetule,care numai la parazitarea banului public ti-e mintea!ia-l si pe Eugen Nitura sa-ti tina de companie,ca ati fost comunisti de vaza vorba aia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *