Femeia care şi-a tranşat mama rămâne în spatele gratiilor

crimaFemeia care în urmă cu două luni şi-a tranşat mama rămâne în spatele gratiilor. Magistraţii Tribunalului Botoşani au admis, în urmă cu două zile, propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Ea este acuzată de „omor calificat”, şi „profanare de morminte” şi va rămâne după gratii încă 30 zile, respectiv de la 17 martie 2012 până la data de 15 aprilie 2012, inclusiv.

Tamara Ailoaie, de 55 de ani, şi-a omorât cu 19 lovituri de cuţit mama, după care a secţionat cadavrul. Ea este acuzată pentru omor calificat şi profanare de cadavre.

Fiul acesteia, Constantin Ailoaie, în vârstă de 32 de ani, este acuzat de tăinurie şi se află încă în stare de libertate.  

Corpul femeii a fost găsit, în urmă cu două săptămâni, în subsolul unui fost cămin de nefamilişti din Zona Industrială a Botoşaniului.

Trupul (fără mâini, cap şi picioare) al Iulianei Dancăi, de 72 de ani, a fost descoperit la subsolul unui bloc de pe strada Manoleşti. Femeia a fost dată dispărută de acasă pe 24 ianuarie 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *