Procurorii vor declanşa o anchetă la Liceul Textil

Aurel Simion
prim procurorul Aurel Simion

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani vor declanşa o anchetă în cazul fotbalistului Florin Acsinte suspectat că ar fi absolvit pe nedrept clasa a XIV-a seral la Grupul Şcolar Alexandru cel Bun. Potrivit prim-procurorului Aurel Simion, procurorii se vor autosesiza în acest caz, deşi- spune el- ar fi fost mai indicat ca Inspectoratul Şcolar să facă o sesizare oficială.

De asemenea, Inspectoratul Şcolar va începe, de luni, o amplă anchetă în acest caz, pentru a verifica cum s-a ajuns în situaţia ca Florin Acsinte să fie declarat absolvent de clasa a XIV-a seral, fără ca mediile acestuia să fi fost încheiate şi fără ca acesta să fi fost la ore.

Exclusiv! Fraude la Liceul Textil! Un catalog a fost falsificat pentru a-l ajuta pe fotbalistul Florin Acsinte

5 thoughts on “Procurorii vor declanşa o anchetă la Liceul Textil

  1. Directorii de la Textil impreuna cu slugile lor cu buze moi se poarta ca pe propria lor mosie. Poate Parchetul se autosesizeaza si in legatura cu punctajele acordate de comisa de restrangere de la acest liceu. Acolo falsuri !!!

  2. Directorii de la Textil impreuna cu slugile lor cu buze moi se poarta ca pe propria lor mosie. Poate Parchetul se autosesizeaza si in privinta punctajelor acordate de comisia de mobilitate pentru restrangere de activitate. Acolo falsuri!

  3. Domnule Procuror cu aceasta ocazie puteti sa va sesizati si in cazul „Celui mai destept conducator(indrumator) mioritic” pe care la avut com. Mihai Eminescu in ultimul secol si sa verificati cum de a reusit si terminat cu 5 cele trei sezoane de „varat” turcanele la seral tot la Liceul textil fara a frecventa aceasta institutie, laudandu-se ca are examene pe care nici nu apare scrisul lui .

    1. Eroare! Cel mai iubit primar din M.Eminescu a terminat laliceul particular „Stefan cel Mare si Sfant”, Botosani. La Textil, la FR a terminat primarul din Unteni, dar cu mana pe inima pot spune ca a fost la cursuri (fiind cate trei saptamani pe semestru).
      I-am avut elevi pe amandoi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *