Dragoş Holca, la conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră

Holca Dragos, seful IJPF Botosani
Dragos Holca, seful IJPF Botosani

Fostul şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani, Dragoş Holca, a fost numit într-o funcţie de conducere în noul Inspectorat Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi. El va fi  adjunct al şefului inspectoratului, Ştefan Alexa, urmând să preia compartimentul operativ al instituţiei. Inspectoratul teritorial va avea un al doilea adjunct, care va coordona logistic instituţia. Postul va fi ocupat de fostul şef-adjunct al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Iaşi.

La conducerea Serviciului Poliţiei de Frontieră Botoşani va rămâne fostul adjunct al lui Holca Cezar Hrişcă.

Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră Botoșani devine serviciu în subordinea Inspectoratului Teritorial Iași

Măsurile ar loc în contextul reorganizării Poliţiei de Frontieră, prin unirea inspectoratelor care au frontiera cu Moldova, dar şi a celor cu frontiera cu Ucraina.

5 thoughts on “Dragoş Holca, la conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră

  1. saracul HOLCA..asa mult isi doreste functii mari…ca e in stare sa mearga oriunde!!!!!!!!!!!!!! prietenii sai nu si dau seama ca l supraevalueaza si domnul DRAGOS poate da KIX !!!! el este un bun inginer chimist!!!!!!!! dar ca politist e depasit de multe!!!!11

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    daca nu e ofiter provenit din bocanci, ci OM cu Universitate, facuta la timpul ei si nu ca multi din MAI la Spiru…cum sa il apreciezi tu,mai TRAIANE?!

  3. Domnule EU…mai sunt care au Universitate!!!!!!dar cu o specialitate adevarata!!!!!…si cu reale calitati….pot fi si buni politisti!!!!…noi zicem sa i lasi pe cei care l cunosc f bine..SA SI DEA CU PAREREA DESPRE EL….daca face o cafea buna sau o omleta in casa nu inseamna ca e bun in toate..draga domnule EU….inteleg…trebuie sa tii cu neamurile tale!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *