Un tânăr a murit în timpul unei anchete la Poliţie

masina politieUn bărbat de 34 de ani a murit, vineri, în sediul Postului de Poliţie din Mihălăşeni, în timp ce era anchetat. George Dragos Isac era cercetat pentru furt calificat, după ce a furat mai multe produse dintr-un magazin din satul Năstase din Mihălăşeni.

Patronul magazinului a făcut plângere la Poliţie, iar, în urma anchetei, Isac şi un alt tânăr, de 21 de ani, Ionuţ Cristian Ţarălungă, au fost consideraţi autori.

Adus la Postul de poliţie, bărbatului i s-a făcut rău. Poliţiştii au sunat la asistentul din localitate, însă, în momentul intervenţiei acestuia, Isac era deja mort.

Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, care vor să elucideze condiţiile în care suspectul de furt a murit în sediul Poliţiei. La necropsie s-a văzut că bărbatul avea semne de violenţă.

Parchetul de lângă Tribunalul Botoşani continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul tânărului de 34 de ani, în sediul postului de poliţie local.

În urma efectuării necropsiei, s-a constatat că moartea s-a datorat unui şoc traumatic şi a unei hemoragii, sub rezerva examenelor complementare„, susţin procurorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *