Angajaţii din MAI care au câştigat suspendarea deciziei de concediere, daţi din nou afară

Inspectoratul Judetean de Jandarmi
Inspectoratul Judetean de Jandarmi

Angajaţii din Ministerul Administraţiei şi Internelor care au câştigat, de curând, în instanţă, suspendarea deciziei de concediere, pleacă din nou acasă. Conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Botoşani a semnat un nou trecere în rezervă a unui salariat, după ce a câştigat recursul la Curtea de Apel din Suceava. Este vorba de cazul subofiţerului Florin Valerian Grădinariu, cel care a deschis primul proces împotriva Jandarmeriei, ca urmare a concedierii din toamna acestui an.

Instanţa suceveană a admis recursul IJJ Botoşani, astfel încât decizia anterioară a Tribunalului Botoşani a fost anulată, însă procesul urmează să fie derulat pe fond.

Noi nu judecăm hotărârile instanţei. Am făcut recurs, am avut câştig de cauză, iar omul este trecut în rezervă la data de astăzi„, a declarat, pentru BotosaniNews, şeful IJJ, colonelul Constantin Moroşanu.

11 poliţişti şi 7 jandarmi concediaţi au fost reangajaţi de Tribunal. Vezi numele celor care dat în judecată!

28/11/2011 Admitere recurs
Solutie: Admite recursul. Casează sentinţa nr. 2072/27.09.2011 a Tribunalului Botoşani cu trimitere spre rejudecare aceleiaşi instanţe. Obligă intimatul să achite recurentului Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani suma de 154,80 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Irevocabilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *