Verginel Gireadă: Tot ce a urmărit instanţa a fost ca eu să nu mai pot candida

Verginel Gireada
Verginel Gireada

Primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, consideră că hotărârea judecătorească a Judecătoriei Baia mare, prin care este condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, este luată în scop politic, pentru a-l determina să nu mai candideze la alegerile locale viitoare.

Gireadă a declarat, pentru BotosaniNews, că „ceea ce au vrut sa scoată în evidenţă prin această hotărâre nu au fost fapte, ci ca eu să nu pot candida”.

„Eu nu dau decât pe o mânăreală politică ceea ce mi s-a creat, această dosariadă. Ştiu foarte bine că din anul 2008, din momentul în care s-a schimbat puterea, am fost unul dintre primarii care am avut 80% şi am câştigat alegerile. Altă soluţie nu era pentru comuna Mihai Eminescu decât a crea acea dosariadă pentru primarul de la Mihai Eminescu pentru a-l înlătura de la conducerea acestei comune„, a spus Gireadă.

Primarul din Mihai Eminescu susţine că, indiferent de soluţia din acest dosar, comuna va fi condusă tot de un primar liberal. El va contesta hotărârea Judecătoriei Baia Mare la Tribunalul Maramureş.

3 thoughts on “Verginel Gireadă: Tot ce a urmărit instanţa a fost ca eu să nu mai pot candida

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    CETATENII COMUNEI SUNT ALATURI DE DUMNEAVOASTRA. VREM SA RAMANETI PRIMARUL ACESETI COMUNE.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    a fost odata o lege, dupa lege un gunoi, dupa gunoi o societate , dupa societate o femeie care se crede doamna , dar care face orice( servicii complete ) sa prinda contracte de carat gunoiul din comune. …asta a fost pretul ? JALNIC…ce spaga se practica sa castigi contractele de carat gunoiul prin comune????? dar cand dai spaga nu incalci legea? …a fost odata o lege….dar se vrea respectata doar de unii….hai sa sesizam dna ul .

  3. Niste analfabeti asta sunt cei din fam lui Virginel.Oare nu mai sunt oameni capabil pentru a candida la functia de primardecit astia care si au facut avere pe spinarea oamenilor din comuna? Ce asa destept e virginel si dna Aneta?Merita ca cei doi ani sa si-i petreaca in inchisoare nu cu suspendare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *