Elena Aisa Benghiac este Miss Boboc 2011 la Colegiul AT Laurian

Elena Aisa Benghiac, 15 ani, clasa a IX-a H
Elena Aisa Benghiac, 15 ani, clasa a IX-a H

Eleva Elena Aisa Benghiac din clasa a IX-a H a câştigat, sâmbătă seară, concursul de frumuseţe Miss Boboc 2011 la Colegiul Naţional „AT Laurian” din Botoşani.

Ea a fost declarată câştigătoare în urma unui concurs desfălurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoşani, la care au participat alte nouă eleve de clasa a IX-a.

Codrin Epuras, 15 ani, clasa a IX-a D
Codrin Epuras, 15 ani, clasa a IX-a D

Titlul de Mister Boboc 2011 i-a revenit lui Codrin Epuraş, elev în clasa a IX-a D.

Cei doi vor reprezenta Colegiul Naţional „AT Laurian” în faza finală a Miss Boboc 2011, care va fi organizată pe 17 noiembrie şi care va reuni câştigătorii concursurilor la toate cele 11 licee din municipiuul Botoşani. Până acum în această finală s-au mai calificat Raluca Melesteu şi Stefan Contratov, câştigătorii Miss & Mister Boboc 2011 de la Grupul :colar Industrial Elie Radu.

Teatru, muzică, beatboxing și dans la spectacolul Colegiului A.T. Laurian

În această seară, Miss Boboc AT Laurian. Vezi candidatele!

Raluca Melesteu a câştigat Miss Boboc 2011 la Elie Radu

9 thoughts on “Elena Aisa Benghiac este Miss Boboc 2011 la Colegiul AT Laurian

  1. M-a dezgustat faptul ca a trebuit sa iau biletul la intrare pe sub mana si faptul ca paznicul care verifica biletele spunea ca s-au terminat si casiera tinea bilete ascunse!!!
    RUSINE PENTRU ORGANIZATORI!!!

  2. Nu am nimic cu copii care au castigat, dar daca si la un concurs de Miss,clasa a IX a, s-a ajuns sa se cumpere locurile prin „sponsorizari”…!!! Rusine profesorilor!…

  3. Nu stiu daca locul baiatului a fost cumparat,dar stiu sigur ca famlia fetei care a luat miss nu e deloc una influenta. O felicit si ii urez mult succes in finala!!

  4. Erau niste fete asa frumoase acolo si elegante insa nu cred ca s-a tinut cont de asta…e totusi un concurs de frumusete si eleganta..nu ca fata care a iesit nu era eleganta sau frumoasa dar nu la un nivel de miss…parerea mea!Nu s-a tinut cont nici macar de cei din sala care se vedea clar ca sustineau cu totul alte persoane…de, ca la noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *