Primarul Cătălin Flutur: Dorim ca zona de agrement să fie un punct de atracţie şi pentru cei care vin şi fac turism în zona Moldovei

Primarul Catalin Flutur si Catalin AlexaAqua Park-ul va fi prima lucrare care va fi începută în zona de agrement Cornişa. Primarul Cătălin Flutur spune că lucrările de construcţie vor începe cel mai probabil din primăvară, atunci când temperaturile exterioare vor permite acest lucru, însă în toamna acestui an vor fi făcute terasamente şi mutată reţeaua de medie tensiune.

Intenţia noastră este să începem cu partea de apă, cum spunem noi cu bazinele descoperite şi bazinul acoperit, urmând să dezvoltăm proiectul ulterior pe celelalte obiective, respectiv amfiteatru, râu, patinoar şi tot ce înseamnă zona de sport. Important pentru noi este această parte de apă, de asta în toată această perioadă nu am optat pentru a cheltui alţi bani pentru amenajarea unui simplu ştrand în municipiu„, a spus primarul Cătălin Flutur.

El susţine că până la finalizarea proiectului se va stabili şi modul de exploatare a investiţiei de la Cornişa.

Avem tot timpul să gândim cum vom exploata această investiţie prin tot felul de metode: de la bilet individual la abonament. Aceasta este o problemă pe care o vom gândi ulterior.”, a adăugat Flutur.

El spune că dorinţa municipalităţii nu este aceea de amortizare a investiţiei, ci de a oferi botoşănenilor confort şi condiţii.

Dorim să fie un punct de atracţie şi pentru cei care vin şi fac turism în zona Moldovei. Este strâns legat de turismul ecumenic sau turismul care există în zona Bucovina, pentru că noi vom merge cu oferte acolo. Sunt pachete de turism de o săptămână, pe care şi noi le folosim când mergem undeva într-un concediu. Ne vom promova această investiţie pentru că vor vizita o zi-două mănăstiri, dar vor dori şi să înoate”, a mai spus primarul municipiului Botoşani.

One thought on “Primarul Cătălin Flutur: Dorim ca zona de agrement să fie un punct de atracţie şi pentru cei care vin şi fac turism în zona Moldovei

  1. Pana la Cornisa urgenta este salvarea Centrului Istoric al orasului!!!
    VISUL de a ne plimba prin centrul vechi al orasului s-a risipit! Era prea frumos ca sa fie adevarat!!! Plus ca era o ocazie de a investi bani in zona dupa deschiderea zonei- cafenele, comert specific unei zone de promenada!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *