Investiţie uriaşă câştigată de Tehnic Asist la Cluj

lucrare Tehnic AsistSocietatea comercială Tehnic Asist Botoşani a câştigat o licitaţie pentru modernizarea şi reabilitarea a nu mai puţin de 423 de kilometri de drumuri judeţene din judeţul Cluj. Firma lui Mirel Vlas a participat la licitaţie într-o asociaţie cu firma turcă Kiat Grup, obţinând câştig de cauză pentru refacerea totală a cinci loturi a căror dimensiune reprezintă circa 75% din totalul reţelei de drumuri judeţene din Botoşani (de 660 de km).

Lucrarea, în valoare de aproape 350 de milioane de lei (81 milioane de euro) este realizată din bugetul Consiliului Judeţean Cluj, pe un program de investiţii multianual, şi trebuie realizată până în 2015.

De altfel, forţa financiară a judeţului premierului Emil Boc este foarte mare, Consiliul judeţean organizând o nouă licitaţie pentru adjudecarea constructorului pentru alţi 317 kilometri de drumuri judeţene.

Potrivit şefului Departamentului tehnic al Tehnic Asist, Camelia Bejan, societatea botoşăneană va deschide un punct de lucru la Cluj, urmând să monteze acolo şi două staţii de asfalt. De asemenea, firma botoşăneană va lucra la Cluj cu muncitori din Botoşani.

Firma botoşăneană a câştigat şi licitaţia pentru modernizarea drumului judeţean Iaşi- Vaslui. Este vorba de o lucrare de 37,5 kilometri în valoare de 11,7 milioane de euro. De asemenea, ea şi-a adjudecat lucrările de modernizarea străzilor din Huşi, într-un proiect de 7,5 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *