Scandal la liceul din Flămânzi! Consiliul de Administraţie, schimbat pentru a putea aranja o licitaţie

grup scolar nicolae balcescuCei 11 membri ai Consiliului de Administraţie al Grupului Şcolar „Nicolae Bălcescu” din oraşul Flămânzi au fost înlocuiţi din funcţie, joi, cu câteva ore înainte de derularea unei achiziţi publice. Liceul din Flămânzi a făcut o selecţie de oferte în vederea achiziţiei unor servicii de transport a elevilor navetişti din satele din Flămânzi, dar şi din comunele învecinate. Oferte au depus două firme, însă se pare că „jocurile” au fost făcute dinainte.  Pentru ca treaba să iasă bine, directorul liceului, Maria Dariciuc, a decis să dizolve Consiliul de Administraţie la ora 13.00, pentru ca la ora 20.00 să fie stabilită şi firma câştigătoare.

Întrebat dacă schimbarea administraţiei liceului a avut loc în urma unor presiuni, directorul Dariciuc recunoaşte indirect că miza deciziei sale o reprezintă încheierea contractului pentru transport.

Eu nu ştiu ce presiuni au fost făcute. Dacă au fost făcute, au fost făcute asupra Consiliului de administraţie vechi„, a afirmat Dariciuc.

Potrivit acesteia, pentru efectuarea transportului elevilor s-au arătat interesate două firme, iar pierzătorul a făcut deja contestaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *