Băiatul preşedintelui Camerei de Comerţ, implicat într-un accident joi dimineaţă, stabil hemodinamic. Prietenul său, transportat la Iaşi

accident Alin FloaresAlin Floareş, fiul preşedintelui Camerei de Comerţ, Dorin Romeo Floareş, este stabil din punct de vedere hemodinamic. Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean susţin că acesta se află însă sub supraveghere medicală pe secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean.

Prietenul acestuia, Gabriel Ursachi, care se afla în autoturismul distrus în accidentul de pe Calea Naţională, a fost trimis de urgenţă la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi, în cursul nopţii trecute, imediat după producerea accidentului. Acesta din urmă ar putea rămâne fără mână. Tânărul a suferit o fractură deschisă la braţul stâng, după ce a fost aruncat din autoturismul Honda Civic, condus de Alin Floareş.

Accidentul a avut loc în timp ce părinţii lui Alin Floareş, Romeo şi Carmen Floareş, se aflau în concediu în străinătate. Ei şi-au întrerupt vacanţa în Italia, pentru a se întoarce lângă fiul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *