Teribil accident pe Calea Naţională: O Honda Civic, a fiului preşedintelui Camerei de Comerţ, a lovit mai multe maşini, a rupt un copac şi un stâlp şi s-a răsturnat

accident Alin Floares Un tânăr de 22 de ani ar putea rămâne fără mână, în urma unui grav accident produs joi dimineaţă, pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, în care a fost implicat fiul preşedintelui Camerei de Comerţ, Dorin Romeo Floareş. Gabriel Ursache a suferit o fractură deschisă la braţul stâng, după ce a fost aruncat din autoturismul Honda Civic, condus de Alin Floareş (22 de ani).

Cei doi mergeau cu maşina dinspre strada Petru Rareş spre Bazar, însă, în faţa magazinului Aldi Livi, Alin Floareş a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina a lovit o rulotă parcată pe partea a dreaptă a drumului, a rupt un copac, apoi un stâlp, după care a lovit un VW şi un Mercedes parcate pe partea dreaptă a drumului, răsturnându-se.

accident Alin Floares Honda (BT 77 TNT) a luat foc, însă, înainte ca flăcările să se extindă, focul a fost stins de nişte tineri, martori la eveniment. Bucăţi din autoturism au fost aruncate la zeci de metri distanţă, din maşină sărind, printre altele, arcurile şi planetara.

Gabriel Ursache a fost proiectat pe VW pe care îl lovise, iar Alin Floareş a rămas încarcerat, fiind scos de sub maşină de un echipaj de descarcerarea de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

accident Alin FloaresMartorii povestesc cum Alin Floareş striga continuu: „Scoateţi-mă de aici!”.

Cauza accidentului este, din primele verificări, viteza excesivă„, a afirmat agentul Cristian Constantinică de la Biroul Poliţiei Rutiere.

În ciuda declaraţiilor martorilor portivit cărora tinerii din maşină prezentau halenă alcoolică, poliţiştii nu au putut confirma dacă tinerii implicaţi în accident se aflau sau nu sub influenţa alcoolului.

Ambii tineri au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Mavromati, unde li s-au recoltat şi probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Gabriel Ursache a fost transferat la o clinică din Iaşi.

One thought on “Teribil accident pe Calea Naţională: O Honda Civic, a fiului preşedintelui Camerei de Comerţ, a lovit mai multe maşini, a rupt un copac şi un stâlp şi s-a răsturnat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *