Cât de trist! Unul dintre botoșănenii morți la fabrica de la Ibănești avea un bebeluș de doar câteva zile. „L-a văzut doar o dată”

Moartea celor patru botoșăneni la fabrica de la Ibănești este o adevărată tragedie nu doar pentru familiile acestora, ci pentru întreaga comunitate. Viorel Secrieru, una dintre victime, devenise tată pentru a treia oară de curând. Doar câteva zile avea copilașul său când s-a produs nenorocirea. Tatăl apucase să îl vadă doar o dată.

„Are un copil mic de cinci zile. L-a văzut o singură dată. Soția lui mai are încă doi copii”, ne-a mărturisit un localnic.

O adevărată nenorocire a avut loc  la fabrica din Ibănești, duminică.  Patru botoșăneni, printre care și patronul fabricii, au murit după ce s-au intoxicat la fabrica de cașcaval. Radu Tudose, Valeriu Bulubenchi, Mitică Racu și Viorel Secrieru au murit de Rusalii, una dintre cele mai importante sărbători a creștinățății.

Primul care a intrat în bazinul cu apă reziduală a fost Valeriu Bulubenchi. Nu a mai ieșit, iar după el au intrat ceilalți doi angajați, iar ulterior patronul Radu Tudose. Niciunul dintre ei nu a supraviețuit.

Întreaga comunitate este în doliu. Colegii acestora, rudele, prietenii sunt împietriți de durere. Familiile au parte de multă susținere din partea comunității pentru a trece cu bine peste această tragedie.

Inspectoratul Teritorial de Muncă  face verificări în acest caz. De asemenea, polițiștii fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de neluarea masurilor de securitate in munca, nerespectarea masurilor de securitate in munca, vatamare corporala din culpa si ucidere din culpa.

Urmăreşte-ne pe Google News!

FOTO Durere de nedescris în comunitatea din Ibănești. Radu, Valeriu, Mitică și Viorel au murit în zi sfântă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *