Omul de afaceri Tonino Boldea înfiază un copil

tonino boldeaUnul dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din Botoşani, Tonino Boldea, va înfia un copil. Patronul de la Five Continents şi de la Condacia, care este şi asociat la Prodalcom a deschis procedurile în vederea adopţiei unui băieţel. Tonino şi soţia acestuia, Cornelia, vor să obţină de la statul român, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, un copil în vârstă de un an şi opt luni.

Micuţul s-a aflat, până acum, în plasament familial şi, după ce l-au văzut, soţii Boldea s-au îndrăgostit de el, luând decizia de a-l înfia. Acum, cei doi se află în proces cu DGASPC în vederea încredinţării copilului pentru adopţie.

Omul de afaceri nu a vrut să vorbească despre acest subiect.

Este o problemă de familie şi nu vreau să vorbesc”, a declarat Boldea.

Tonino şi Cornelia Boldea au avut un copil care, în urmă cu şase ani, s-a stins din viaţă la vârsta de 20 de ani. Acesta a fost implicat într-unul dintre cele mai grave accidente de circulaţie produse vreodată la Botoşani. Claudiu Boldea, cunoscut sub numele de Bădărel, conducea un Maseratti, iar, din cauza vitezei, a lovit un mal de pământ de la ieşirea din Botoşani spre Iaşi, în cartierul Lebăda. Claudiu Boldea şi o adolescentă de 18 ani au murit pe loc.

5 thoughts on “Omul de afaceri Tonino Boldea înfiază un copil

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    de ce nu spuneti ca acea adolescenta de 18 ani, era fata dr cretu?

    1. ce conteaza a cui era fata conteaza ca doua suflete tinere au plecat de langa noi prea devreme iar parintii au ramas cu inima arsa de durere. Iar despre copilul care urmeaza a fi adoptat sper sa se bucure de o educatie mai atenta din partea viitorilor parinti chiar daca dispun din punct de vedere financiar. Educatia si bunul simt ar trebui sa se intoarca in Romania. Teribilismele nu fac bine nimanui.

  2. sa-l
    ajute d-zeu sa infieze acest copilas, dar daca-l v-a educa ca si pe Badarel, D-zeu sa-l odihneasca, atunci mai bine nu.

  3. Cind pierzi un copil lumea se prabuseste pentru tine,mai ales daca este singurul copil pe care il ai…Nu conteaza cum a „plecat” catre ceruri,ramine sufletul chinuit de parinte,este usor a judeca,dar vai de durerea parintilor,durere care nu se vindeca niciodata,te culci cu ea si te trezesti cu ea,vezi chipul copilului iubit in fiecare copil,il simti,dar nu il poti atinge…si orice ai face in aceasta lume nu mai simti bucurie,bucuria si fericirea sint pentru altii dar nu si pentru tine,tie nu iti ramine decit suferinta si durerea…si ochii in lacrimi,atit,DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN PACE !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *