Mircea şi Manuela Flutur s-au cununat religios pe pontonul de pe lacul din Alfaland. Vezi foto de la nuntă

casatoria religioasa flutur
Mirii Manuela şi Mircea Flutur, alături de nasii Cătălin şi Cristina Obuf Buhăianu

Mircea Flutur, fiul primarului Cătălin Flutur, s-a cununat religios, sâmbătă seară, pe pontonul de pe lacul din cartierul rezidenţial Alfaland din municipiul Botoşani. De altfel, familia Flutur deţine o casă la Alfaland, cumpărată în numele firmei deţinută de primar.

Cei doi au fost cununaţi, într-un altar impovizat, de preotul Gheorghe Bădărău dela Biserica Sfânta Treime (de lângă Maternitate), iar lângă ei au stat naşii Cristina şi Cătălin Obuf Buhăianu (deputat PDL).

Cătălin şi Mia Flutur la cununia religioasă
Cătălin şi Mia Flutur la cununia religioasă

Mireasa Manuela a ajuns la locaţie într-o limuzină albă închiriată special pentru acest eveniment de la Hotelul Traian din Iaşi, care aparţine omului de afaceri Dănuţ Prisecariu, care este şi patronul restaurantului Rapsodia, unde director este soţia primarului, Mia Flutur.

Nunta video

Manuela si Mircea Flutur la finalul cununiei religioase
Manuela si Mircea Flutur la finalul cununiei religioase

În faţa preotului, mireasa, care a dusă la altar de tatăl său, a purtat o rochie albă lungă, după care, la petrecere, aceasta a  purtat rochia scurtă.

La finalul cununiei religioase, mirii au avut parte de un moment surpriză, în care zeci de porumbei albi au fost lăsaţi să zboare de lângă ei.

mireasa lui Mircea Flutur cu limuzina
Manuela Flutur la coborârea din limuzină
După cununia religioasă a urmat petrecerea organizată într-un cort amplasat în aceeaşi locaţie. La nuntă au luat parte circa 300 de invitaţi, printre care parlamentari, directori de instituţii publice, primari PDL din judeţ, consilieri locali şi judeţeni, dar şi oameni de afaceri din judeţ.
Printre oamenii de afaceri prezenţi se numără Gheorghe Ciubotaru de la Electroalfa, Valeriu Iftime de la Elsaco, Constantin Conţac de la Transporturi Auto, Victor Mihalachi de la Victor Construct, Cornel Şfaiţer de la Voronskaya sau Ana Manuela Zarug de la Serconf.
pontonul pe care a fost oficiată cununia religioasa
pontonul pe care a fost oficiată cununia religioasa

Nu au lipsit nici prefectul Cristian Roman, subprefectul Silvana Tudorache, viceprimarii Cătălin Alexa şi Florin Ghiorghiţă, prim-procurorul Cristian Popovici.

Deşi a fost invitat, la nuntă nu a ajuns vărul lui Cătălin Flutur, Gheorghe Flutur.

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Mihai Ţâbuleac, şi deputatul Neculai rebenciuc au ajuns pe la miezul nopţii, după ce au fost şi la nunta de la Darabani la care deputatul Stelică Strugaru Iacob a fost socru mare.

Manuela si Mircea Flutur la vals
Manuela si Mircea Flutur la vals

La petrecere au fost invitaţi să cânte trupa JukeBox, Pepe şi Ion Suruceanu, care au cântat intercalat. De altfel, mirii au deschis petrecerea pe un vals interpretat de JukeBox. Coregrafia dansului a fost asigurată de Victoria Bucun, colaboratoare a Teatrului Mihai Eminescu, dar şi coregraf la emisiunea Dansez pentru tine de la Pro TV. Petrecerea s-a încheiat cu un foc de artificii.

Mircea şi Manuela s-au cunoscut în urmă cu doi ani. Cei doi s-a întâlnit pe Copoul ieşean, în faţa Stadionului “Emil Alexandrescu” şi de atunci au rămas împreună. Cererea în căsătoriei a Manuelei a avut loc în acest an, de Paşte.

Mircea împlineşte la toamnă 21 de ani, iar viitoarea sa soţie este cu aproape patru ani mai mare. El este încă student la Stomatologie, iar ea a absolvit Facultatea de kinetoterapie. Cei doi locuiesc acum în Iaşi si vor rămâne acolo, unde fiul primarului are deja un apartament.

Manuela Flutur, însoţită de tată său
Manuela Flutur, însoţită de tatăl său

Cei doi miri vor pleca într-o lună de miere în Turcia.

A început nunta anului. Mircea Flutur şi iubita sa Manuela au luat starea civilă

Primarul Cătălin Flutur: A fost cel mai emoţionant moment din ultimii 20 de ani

3 thoughts on “Mircea şi Manuela Flutur s-au cununat religios pe pontonul de pe lacul din Alfaland. Vezi foto de la nuntă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *