Vicepreşedintele CJ, Mihai Aroşoaie: La ora actuală, în jur de 50 de primării din judeţ au probleme cu plata salariilor

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Aroşoaie
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Aroşoaie

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Aroşoaie, a renunţat la ideea de a mai cere bani pentru primăriile social-democrate. Acesta a declarat că nu a revenit cu un proiect pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu judeţean de lunaceasta, privind alocarea unor fonduri din bugetul judeţului pentru primării conduse de PSD-işti, întrucât nu a găsit înţelegere din partea colegilor din CJ. Aroşoaie a promovat luna trecută un proiect privind alocarea sumei de 1 milion de lei, din fondul de rezervă al Consiliului Judeţean, pentru 25 de primării din judeţ. Proiectul a fost respins de majoritatea consilierilor judeţeni, fiind considerat nelegal.

Dacă nu am găsit înţelegere…Am mizat pe faptul că preşedintele Consiliului Judeţean putea să spună în timpul şedinţei  că : <nu are dreptul să facă domnul Aroşoaie expunerea de motive, dar eu semnez alături şi mi-o însuşesc>. Şi se putea rezolva problema„, a precizat Aroşoaie.

Vicepreşedintele CJ speră ca primăriile care nu mai au fonduri să primească la rectificarea de buget anunţată în luna august. Potrivit acestuia, la ora actuală, în jur de 50 de primării din judeţ au probleme cu plata salariilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *