Prim-procurorul Cristian Popovici: Sunt foarte multe lucruri neplăcute în sistemul sanitar

Cristian Popovici, prim- procuror
Cristian Popovici, prim- procuror

Scandalul din jurul medicului Liliana Teodoriu, care a fost reţinută pentru luare de mită, ar putea scoate la suprafaţă adevărata mizerie din sistemul sanitar. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Cristian Popovici, a declarat, miercuri, că ancheta începută recent se va extinde. La întrebarea „Aveţi informaţii dacă acest caz este singular pentru sistemul sanitar botoşănean?”, el a răspuns:

Din păcate informaţiile noastre converg spre existenţa unei anumite stări de fapt. Vom extinde cercetările pe baza probelor administrate. Sunt foarte multe lucruri neplăcute din perspectiva asta„.

Popovici a refuzat, din motive profesionale, să spună dacă o astfel de anchetă priveşte şi Comisia de expertiză din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, implicată şi ea, anul trecut, în scandaluri publice privind eliberarea de documente şi întocmirea de dosare pentru persoane cu handicap, în special cazul celebru al „orbilor cu permis” care a făcut înconjurul ţării.

Medic reţinut pentru că elibera certificate medicale false pentru pensii de handicap 

Medicul Liliana Teodoriu, reţinută pentru luare de mită, ascundea banii la ciorapi sau în chiloţi. În casă au fost găsiţi peste 400.000 de lei

One thought on “Prim-procurorul Cristian Popovici: Sunt foarte multe lucruri neplăcute în sistemul sanitar

  1. Lasati tovarasu procuror, ca nici cu treburile murdare sau mizerabile din justitie nu mi-e rusine. Si ma refer chiar la Dvs. in cazul anchetari unui om simplu, ridicat dintr-o localitate a judetului de catre mascati, dus la Botosani si tinut cateva ore in ancheta. V-ati dat mare balena intr-un pahar cu apa in fata lui, iar cand vi s-a soptit de catre un subordonat ca s-a facut o greseala si nu anchetatul e suspect, l-ati dat afara din birou ca pe o carpa, fara macar sa-i cereti scuze si sa-i asigurati transportul pana acasa. Deci sunteti unul din mizerabilii sistemului. Din pacate. Si chiar sunteti tanar… dar prost crescut!! PAcat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *